Nejste přihlášen/a.
Raději tu "dehtovou" Kiu, než tu oktávu s veverkami místo motoru.
Čert aby se v tom značení motorů vyznal V životě by mě nenapadlo, že motor GDI bude benzíňák. Ale jen o důvod víc vzít tu KIU
kolegovi se to podařilo nalít do Hyundae. Jeden mu ho naboural a dostal ze servisu právě Hyundai 1,0 GDI...taky jsme si mysleli, je to na naftu...jak ji tam nalil...byl problém...
Ze mě, jakožto zarputilého odpůrce Škodovky, se koupí dvojkové Octavie 1,9 TDi stal zarputilý škodovkář. Takže já bych šel do Octávky, ale s jiným motorem. Sám jsem sice tenhle motor (1.0 TSI) nezkusil, ale jsem názoru, že to je na Octávku prostě málo.
Je to bída, velebnosti..někde na YT je dokonce video jak srovnávají 1000mb vs. Octavia 1,0tsi...je to k pláči..jak to nejede z kopce s prázdnou nádrží a 50kg řidičem...
S 1,0 TSI jsem nejel, ale třeba Fordí Ekobuřt 1,0 92 kW jede pěkně a zásadní problém nemá ani dlouhodobě...
Na to nejde říct nic jiného, než že internet je plný různých případů pro Chocholouška. Ale k věci. Osobně nemám rád tady ty litrové tříválce a downsizing jako takový, nicméně i z osobní zkušenosti mohu říct, že 1.0 TSi je velice povedený motor a i v oktávce bych se ho nebál v případě, že bych ji chtěl jako "dailycar". Parametrově dostačuje na jakékoliv běžné ježdění, dynamicky nestrádá v porovnání s běžným provozem. Pokud člověk zaplní kufr po strop a naloží partu chlapáků, rozhodně to ale pozná jak na dynamice tak spotřebě, to zase ano. Na druhé straně, po faceliftu je to u mě cokoliv jen ne líbivé auto a Kia je pro mě taková bezpohlavní, nic moc mi to neříká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.