Jako celou paku is mechanismem nebo jenom kouli navrchu?
Pokud cely mechanismus, tak to musis rozebrat pomerne dost dilu. Jak v interieru, tak i zespod auta.
Pokud pouze kouli, tak tu normalne stahnes a nastrcis novou. Pokud je na kouli chycena ta kryci kozenkova sprcka, tak ji nejprve vyloupni z tunelu, otoc naruby, u koule povol, vymen kouli, sprcku k ni opet chytni - treba elektrikarkou stahovackou, a nasad zpet na tunel.
vaja
Dobrý den, ano potřebuji sundat jen tu kouli, mám strach za ní pořádně tahat, abych nevytrhnul i celý mechanismus. Jak tu kouli šetrně vytáhnout? Něčím se podebírá? Děkuji za radu pokud budete vědět
Neboj neurveš- zkoušel jsem na své xantii-párkrát se mi stalo že při rychlém přeřazení mi vyskočila celá řadička z klobu kastle-uložení, při sundání řadičky jsem ji sundal i s manžetou ale uložíní se nevytrhlo!Viz obrázek z Svc-boxu citroen pro peu 206 kombi,5dvířko 1,4i 75 /TU3A/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.