Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyměnit šajtrpáku?

Od: vaja odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
jak se dá vyměnit šajtrpáka na peugeotu 206?
Neporadil by mi někdo jak ji vyndat a dát novou? Nedaří se mi to,
děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jako celou paku is mechanismem nebo jenom kouli navrchu?

Pokud cely mechanismus, tak to musis rozebrat pomerne dost dilu. Jak v interieru, tak i zespod auta.

Pokud pouze kouli, tak tu normalne stahnes a nastrcis novou. Pokud je na kouli chycena ta kryci kozenkova sprcka, tak ji nejprve vyloupni z tunelu, otoc naruby, u koule povol, vymen kouli, sprcku k ni opet chytni - treba elektrikarkou stahovackou, a nasad zpet na tunel.

vaja
hodnocení

Dobrý den,
ano potřebuji sundat jen tu kouli, mám strach za ní pořádně tahat, abych nevytrhnul i celý mechanismus. Jak tu kouli šetrně vytáhnout? Něčím se podebírá?
Děkuji za radu pokud budete vědět
Prostě použij násilí,je to jak je v první radě!
vaja
hodnocení

Nejde stále vytáhnout, musí se páčit směrem nahoru? Nerad bych vyrval celé táhlo.
Díky

Neboj neurveš- zkoušel jsem na své xantii-párkrát se mi stalo že při rychlém přeřazení mi vyskočila celá řadička z klobu kastle-uložení, při sundání řadičky jsem ji sundal i s manžetou ale uložíní se nevytrhlo!Viz obrázek z Svc-boxu citroen pro peu 206 kombi,5dvířko 1,4i 75 /TU3A/

Jak vyměnit šajtrpáku?

A ještě jednou manuál ale s táhly,předchozí je s lanky

Jak vyměnit šajtrpáku? #2

ještě poslední připomínka -Co nejde mírným násilím,jde pak ještě větším násilím-ale to by měl znát každý pežoťák a citroenář!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]