Nejste přihlášen/a.
Prý je to na Feldě tak jednoduché, že se ani nestačí uvařit voda na kávu a bude hotovo
Teď jsem vyhazoval do šrotu dvě funkční převodovky na feldu. Rozebírat jí a opravovat je nesmysl.
proč by ne.Je to už taková lehce vyšší dívčí, akorát tazatel nemá vůbec ponětí.Tu převodovku bude muset celou rozebrat, na autě to neudělá a dělat jendo ložisko je kravina.Toť můj názor.Převodovka z feldy se dá opravit v polních podmínkách, nicméně jsou převodovky, který tak nějak s optížema rozebereš a už nesložíš:D
tak si to blbě pochopil...
jen se zeptám.Kolikrát v životě si třeba měnil spojku na autě nebo opravoval převodovku?
Spojku jsem měnil jednou, na favoritovovi a před nedávonem jsem se dozvěděl, že na Feldu je to to to isamé
já ti něco poradím...já bych jen kouknul pod dekl, jestli není volný kolo na hnacím hřídelu.Stává se, že se povolí matka.Víc bych do toho nehrabal.Tady ale stejně musíš převodovku svěsit, protože je tam držák, aby si mohl ten dekl sundat a stačí hrábnout na kolo, to prostě poznáš.nedivil bych se, kdyby celej problém byl tady a ne v ložisku...jinak kvůli ložiskům převodovka ven
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.