Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brzdy a lozisko ulozeni napravy

Od: rocky* odpovědí: 20 změna:

Dobry den muz mi nekdo poradit jak sundam tenhle tac se sroubama povedlo se mi je urvat stefty a mam nove ale ten tac nejde dolu ani za boha nikde nic nevidim tukam palickou ale nic prosim autak mam na spalku je to kia sportage ...Znamej chytrak me rikal to nevoz ani do servisu to si udelas pred barakem a pripadam si jako ...Proste nevim si rady a on jen chytry reci pomuze mi nekdo?

Brzdy a lozisko ulozeni napravy

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Náboj jako celek bývá přišroubován na těhlici. Hoďte sem foto zboku, zepředu toho moc nepoznáme. Vy jste povolil akorát poloosu.

hodnocení

0x

No to sis teda nabehl. To pouhym poklepanim palickou vazne nedas.

Na to se pouziva razovy stahovak. Bud si ho nekde pujcis nebo koupis nebo do toho muzes zkusit busit poradnou palici jak blbej. Coz ale poradne nejde, ze.

Druha moznost, jak naboj sundat je sundat to i stehlici a pak to vyrazit z druhe strany. To je ale vic prace, nez si sehnat ten stahovak.

doplněno 11.06.18 16:32:

K tomu, co pise mikihans. Predpokadam, ze nejde o sroubovany naboj a ze tri srouby zezadu bys objevil.

007cz
hodnocení

0x
Zadnej naboj nesudavej zezadu nasad stefty a přes nějakou podložku je natahni do náboje
break

taky máš ten pocit, že by stačilo o polovinu pootočit a dostal by ho tam?:)...

nicméně stahovákem by ho sundal...ten náboj resp. tác:D

break

kudla, biju se do hlavy...tohle je 4x4, teď jsme si na druhej pohled všiml tisícihranu vevnitř.To stahovákem těžko, no:D

hodnocení

0x
Schod to komplet celou těhlici i s homokloubem a vem to někam pod lis a modli se aby to šlo
Řešil sem santa fé a nešlo to dolu ani pod 50T lisem
Skončilo to celou jinou těhlicí a novým homokloubem
Jinak ten tác se šteftama je náboj a je nalisovanej v ložisku co je nalisovaný v tý těhlici a ložisko jistí závlačka
Do toho je v tisícihranu nasunut homokloub a je v těhlici utaženej matkou
Problém je v tom že to v tom tisícihranu zarezne a neni síla co by to dostala ven
Pokud se ti to podaří musíš vylisovat i ten náboj z ložiska a jak to uděláš ložisko zničíš a musíš dát nové
Pokud máš lis dá se to udělat i na ulici
Navíc abys měl šanci ten kloub s poloosou vyndat z těhlice musíš tu těhlici dole schodit ze spodního čepu a nejlépe i s řídícího čepu jinak to ven nedostaneš
Osobně bejt tebou to nak složim a odtáhnu do náký dílny
007cz
Kluci radite sice správně ale zbytečné pokud tomu dobře rozumím potrebuje do toho naboje nasadit stefty jak jsem psal natahout pres podložku za pul hodiny pije kafe
No pokud pudou ty štefty vyndat tak jo starý bych říznul zbytek vyklep a ted je otazkou zdali je tam místo aby tam ty nový štefty nasunul a jak velmi dobře radíš přez podložku dotáhl
Pokud tam místo je vyhrává ☺
Ale koukám na foto a mám pocit že nabouchal závit homokloubu a asi ho ta rozborka stejně nemine
007cz
Stary stefty vyrazis vetsim kladivem bez problemu, stefty tam zezadu nasadis (nekdy je zezadu plechovy kryci krouzek staci ho nastrihnout nasadit stefty a znovu srovnat) pokud roztemoval poloosu zkusit opravit flexou jde to
rocky*
hodnocení

Zavit je ok foto blbe videt to jsem klepal gumovou palickou nejsem zase takovej ...;)

rocky*
hodnocení

Ja ty stefty chlapaci zkousel davat ale maximalne je dam ze zadu a ze sikma prekazi mi v zadu material a hlavicka steftu a kdyz to zkusim palickou natukat znicim zavit
007cz
Co je vzadu plechový kroužek?
break

tak se zdá, že budeš muset jít pod lis...a do poloosy se nemlátí kladivem, ale přes ďůlčík do toho středu, proto to tam je, aby si nenamrvil náběh...

rocky*
hodnocení

Poloosa tam v tom normalne jezdi sem a tamkdyz na ni zatlacim nemlatim do ni palici max gumovou lehce

Takže jak sem psal schodit z obou čepú a tlumiče těhlice ven odjistit vylisovat náboj a ložisko vyměnit štefty vyhodit starý ložisko nalisovat nový a vše složit

rocky*
hodnocení

Nasel jsem fotku zitra to nafotim
Brzdy a lozisko ulozeni napravy #2

rocky*
hodnocení

Dokonce jsem zkusil ohnout ten plech uplne do mrte ale nedostanu ze zadu je boule materialu a steft jde na krivo no a znicil bych ho

rocky*
hodnocení

Tak chlapaci dilo dokonano,na konec jsem serizl hlavicku steft na jedne strane lehce a podarilo se lepsi ...nez to cele demontovat dekuju vsem jste skveli Rocky
Brzdy a lozisko ulozeni napravy #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]