Nejste přihlášen/a.
Dobry den muz mi nekdo poradit jak sundam tenhle tac se sroubama povedlo se mi je urvat stefty a mam nove ale ten tac nejde dolu ani za boha nikde nic nevidim tukam palickou ale nic prosim autak mam na spalku je to kia sportage ...Znamej chytrak me rikal to nevoz ani do servisu to si udelas pred barakem a pripadam si jako ...Proste nevim si rady a on jen chytry reci pomuze mi nekdo?
No to sis teda nabehl. To pouhym poklepanim palickou vazne nedas.
Na to se pouziva razovy stahovak. Bud si ho nekde pujcis nebo koupis nebo do toho muzes zkusit busit poradnou palici jak blbej. Coz ale poradne nejde, ze.
Druha moznost, jak naboj sundat je sundat to i stehlici a pak to vyrazit z druhe strany. To je ale vic prace, nez si sehnat ten stahovak.
K tomu, co pise mikihans. Predpokadam, ze nejde o sroubovany naboj a ze tri srouby zezadu bys objevil.
tak se zdá, že budeš muset jít pod lis...a do poloosy se nemlátí kladivem, ale přes ďůlčík do toho středu, proto to tam je, aby si nenamrvil náběh...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.