Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemrznoucí směs - jak poznat její kvalitu

Od: lupinek* odpovědí: 4 změna:

zdravím,chci se zeptat nedávno sem si koupil své první auto sice ojeté,ale na ten začátek mi to stačí,ale nevím si rady,aby mi hned nezamzl chladič nebo tak něco,pač nevím,jestli v nadržce nemrznoucí směs mám popřípadně jak to poznám,ale z mé úvahy bych řekl,že už by to nejspíš zamrzlo už dávno,když venku,tak mrzne pořad jezdím bez probému díky za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Dnes jsou směsi vesměs obarvené ( modrá, zelená, červená) a podle toho by jsi měl v nádržce poznat, jestli jí v autě máš. Pokud jezdíš a je vše v pořádku, tak asi jo. Bylo by dobrý si změřit, na kolik stupňů jí máš a případně dolít.

jabraka*
hodnocení

0x

V jedné z posledních debat na toto téma jsem dal k dispozici celý soubor kapalin do chladiče.Pohledej a přečti.

Jinak stačí nabrat trochu do skleničky a nechat v mrazáku.Víš,jestli ti to nezamrzne

ar*
hodnocení

0x

Když kupuji ojeté auto ,tak automaticky mněním rozvody olejové náplně a chladící kapalinu.páč nikdy nevíš jak je tam dloho. Kapalina sice v zimně nezmrzne ,ale antikorozní učinky třeba žádný. Jinak Jabra má pravdu že to téma tady už bylo probíráno stačí jen kouknout.*vezen*

papene*
Nemrznouci směs
Autor: krteczek® Datum:
14.12.09 15:34
odpovědí:
17
Dobrý den,rád bych se zeptal mám první zimu automobil a zeptal bych se na posup při dolévání fridexu do chladiče?Děkuji
Přečti si tento dotaz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]