Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena motorky

Od: kure65 odpovědí: 2 změna:
Zdravím právě prodávám crm 125 v rámu mikilon 250 preplastovana na crf 250. A jsem po pádu na motorceje prorazeny přední i zadní rafek a zlomený řídítka. Motor je funkční jde na naslapnuti. V motoru neklepe jede dobře. A právě mám nabídku 15 000. A nevím jestli se vyplatí tu motorku udělat a nebo prodat v tomhle stavu rafky mám doma muzu je dát z yamaha xt600 a řídítka bych koupil. Takže bych tu motorku dal do kupy. Pred rokem kupovany zadní destičky. Mám k tomu spoustu dílů mnel by to být celi motor. Zajímalo by mne za kolik bychji mohl prodat po opravě. Vůbec nevím jak se ceny pohybují. Díky za rady
Cena motorky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer
hodnocení

0x
Prodat za cenu šrotu

rqzs
hodnocení

0x

Z popisu je zřejmé, že moto nemá platné doklady a není ho tedy možné provozovat na pozemnich komunikacích. Případní zájemci se tedy omezují na velmi malou skupinu lidí, konkrétně dva až tři typy. Jedni, kteří mají přístup k soukromému pozemku, na kterém by mohli jezdit, druzí, kteří by využili nějaké náhradní díly na jejich motocykl s doklady a třetí, ti kteří jsou ochotni porušovat zákony. Z tohoto hlediska se mi zdá 15000Kč jako vtip a ne reálná nabídka, umím si představit cenu okolo 3 - 5000Kč. Možná by se to nejvíc vyplatilo rozebrat a prodat po částech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]