Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace map u navigace CORE TEC

Od: janmracek odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

koupil jsem si navigaci CORE TEC s doživotní aktualizací map zdarma. Asi před půl rokem jsem aktualizaci provedl přes Aponia Wizard bez problémů. Nyní chci provést opět aktualizaci, ale nepustí mě to vůbec na server (spojení se servrem neproběhlo). Poraďte, prosím, jak mám provést aktualizaci map.

Děkuji.

Přeji hezký den.

Mraček Jan

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte poslední verzi (5.0.1.284) Aponia Wizard z roku 2017? Odsud... Používáte BE-ON-ROAD mapy?

Jen na okraj...obecně...

Lifetime záruka = doživotní záruka. Doživotní záruka znamená, že spolu s přístrojem získáváte doživotní aktualizaci mapových podkladů. Nenechte se však napálit! Pojem DOŽIVOTNÍ se nevztahuje k vašemu životu, ale k době fungování navigace, která vám může sloužit 3, 5 let...ale přesně byste toto měl zjistit z informací k přístroji...co, když je to ještě kratší dobu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]