Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fiat punto -svítí levá půlka

Od: karlosdos* odpovědí: 5 změna:

Dnes jsem vystoupil z auta a zůstala mi svítit levá půlka,po vypnutí zapalování-čím to může být? Odpojil jsem teď baterii,aby se mi nevybila.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

No, nevím jak Punto, ale u některých aut je to normální funkce. Před hledáním závady bych zkusil vrátit páčku blinkru do středové polohy.

doplněno 08.06.18 14:23:

Zeptat jsem se musel. Všechno ostatní chodí normálně? Ty blinkry, přepínání světel...

karlosdos*
hodnocení

To jsem zkoušel,dát páčku na "O", nepomohlo to,ještě se mi to nikdy nestalo. To auto je r.v.2000.

olinl
hodnocení

0x
Málo pravděpodobné- připečený/trvale sepnutý spínací kontakt některého z relé světel.
asd1

Spíš velmi pravděpodobné ;) Zkus přehodit relátka...

Na odpojení stačí vytáhnout pojistku, celá baterka se odpojovat nemusí...

hodnocení

0x

Starší fiaty mají na spínačce spínač (obr) který když zmáčknete a otočíte klíčkem o polohu míň tak svítí oné parkovačky.Při vracení do "nulové" polohy sám vyskočí

Fiat punto -svítí levá půlka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]