Zdravím. Nemáte někdo nějakou radu jak odmontovat kryt k číslu na měření váhy vzduchu? Je tam šroub ve tvaru hvězdy ale ten problém nastává v tom že uprostřed je výstupem takže se tam normálním sroubem nedostanu. Mám starší auto a nechci kvůli dvou šroubů auto táhnout do servisu. Doma už nové cidlo mám akorad mi brání v tom to poskytovat. Prdel děkuju za odpovědi:O
Ja když si s nákým takovym šroubem nevim rady tak beru stranový štípačky a vytočim ho pak dam nové šrouby Dále při troše šikovnosti de ten čepík uprostřed ulomit a pak už bereš torx a povoluješ
Prdel neděkujte. Kupte si správný bit torx s otvorem, koupíte snad v každém normálním železářství. Kvůli těm 30 korunám snad nemá cenu něco bastlit doma.
olinl
mikihans: ..nebo bastlit s vrtačkou a vrtáčkem na bitu ve svěráku.. Ale jak uvádíš, v každém železářství (OBI, BAUHAUS apod.) nějaký jednotlivý bit či sadu bitů s vhodným pro tazatelův "šroub" mít budou.
tohle uz jsem nekde videl,na kamosove Fabii.Shanel ten bit po celym Brne,a nesehnal.Nakonec to skoncilo jak pise asd1,prijel borec s flexou,vyrizl drazku,a vysroubovalo se to plochym.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.