Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odmontovat váhu vzduchu

Od: tomino665 odpovědí: 6 změna:
Zdravím. Nemáte někdo nějakou radu jak odmontovat kryt k číslu na měření váhy vzduchu? Je tam šroub ve tvaru hvězdy ale ten problém nastává v tom že uprostřed je výstupem takže se tam normálním sroubem nedostanu. Mám starší auto a nechci kvůli dvou šroubů auto táhnout do servisu. Doma už nové cidlo mám akorad mi brání v tom to poskytovat. Prdel děkuju za odpovědi:O
Jak odmontovat váhu vzduchu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Ja když si s nákým takovym šroubem nevim rady tak beru stranový štípačky a vytočim ho pak dam nové šrouby
Dále při troše šikovnosti de ten čepík uprostřed ulomit a pak už bereš torx a povoluješ

hodnocení

4x
Prdel neděkujte. Kupte si správný bit torx s otvorem, koupíte snad v každém normálním železářství.
Kvůli těm 30 korunám snad nemá cenu něco bastlit doma.
olinl
mikihans: ..nebo bastlit s vrtačkou a vrtáčkem na bitu ve svěráku.. Ale jak uvádíš, v každém železářství (OBI, BAUHAUS apod.) nějaký jednotlivý bit či sadu bitů s vhodným pro tazatelův "šroub" mít budou.

hodnocení

0x
Akorat mensi problem je v tom ze torx je 6hr. Tohle je 5hr. Ja to vytahl nakonec sikovkama. Slo by to i zariznout flexou na plochy.

asd1
hodnocení

0x

Sikovky za hlavu šroubu.

Nebo do hlavy říznout drážku pro normální šroubovák..

au1
hodnocení

0x
tohle uz jsem nekde videl,na kamosove Fabii.Shanel ten bit po celym Brne,a nesehnal.Nakonec to skoncilo jak pise asd1,prijel borec s flexou,vyrizl drazku,a vysroubovalo se to plochym.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]