Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Passat vymena palubovky

Od: iku* odpovědí: 29 změna:

Ahoj jak ,uz pisi po nekolikate koupil jsem passata 2001 2.0 petrol bohuzel byl utopeny prselo tam opraveno, a porad je problem s budiky byl jsem ,uz v nekolika opravnach ,ale neuspesne v posledni jsem byl ve ctvrtek a pry potrebuji vymenit complet dashboart . Asi budiky [kompletni palubovka] bydlim v Anglii, mechanik rikal ,ze od vw je to drahe tak at skusim vrakac ,ale pry jen stejny typ passata 2001 petrol,2.0 je to pravda nebo ti anglicani[pakistanci] mne tahaji za nos? cena z vrakoviste 300 liber ,+ prace nechci ani myslet.

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Docela by me zajimalo kolik jste za toho Passata dal. Byt vami, nejdrive bych zajel do autorizovaneho servisu na diagnostiku, protoze po vymene palubovky vam muze klidne zacit svitit navsteva servisu z duvodu poruchy na ridici jednotce, abs. apod., jejichz oprava muze prevysovat cenu auta. S palubovkou vam bohuzel neporadim, protoze se Passaty inovuji snad kazdy rok. S tim vam samozrejme s urcitosti poradi v jiz zminenem servisu. Hodne stesti. R.

ar*
hodnocení

0x

Každopádně to musí být zase z diesla kvůli otáčkoměru ,ale ročníkově fakt nevím snad se ozve někdo kdo zná "pašáky" lépe

Takže Diesel 100%

iku*

SORRY ,ale právě diesel néé! Píši ,že mám petrol = benzín. a cena? to ,už jsem psal několikrát zalistuj .

doplněno 19.12.09 06:22:

Jo a na diaknostice jsem byl právě ve čtvrtek ,a tady mi řekli ,že potřebuji vyměnit complet dashboard .

ar*

Sorry jiný "kraj jiný mrav u nás petrolka ,ropák , mazut atd lidé označují diesel. Ale to neva vtom případě tedy jedině benzín kvůli zmiňovanému otáčkomeru.

Ideální v tvém případě by bylo si ty budíky na vrakáči vypůjči a vazkoušet jestli není zrada ještě někde jine , mohlo by se ukázat,že budíky jsou OK a je špatná ta rozvodka kde jsou pojistka a relátka Cena za budíky se v česku pohybuje cca 1000-1500. Samozřejmně na vrákáči.

1jara*

Když si vypujčí budíky ,tak se musí nakodovat v řidící jednotce a to také není zadarmo.

doplněno 19.12.09 11:44:

Chtěl bych se zeptat co vám nejde, ukazatel rychlosti,otáčkoměr ,kontrolky nebo vůbec nic.

ar*

Proč bys musel budíky nakodovot? Kdo ti to řekl? Budíky Ti jenom zobrazují info a není je třeba kodovat.

1jara*

Budíky mají svoji řídící jednotku, pokud dáš druhé musí se kód její jednotky vložit do řídí cí jednotky vozidla, jinak spolu nebudou komunikovat, to je přece logické

ar*

Tak na tohle nemam fakt čas klidně kodujte budíky kontrolka a displej. Již několik přístrojek jsem mněnil a žádnou nekodoval .Sorry ale v téhle debatě končím. *ee*

gigi*

Samozdřejmě Wv má budíky ošetřeny kódy,při jejich výmněně se musí resetovat.

gigi*

Jistě budíky Wv mají své kódy.

iku*
hodnocení

dekuji panove ,ale mam dobrou zpravu pro sebe mam tel.cislo na Ceskou garaz takze snad bude lepe.

iku*
hodnocení

Vubec nic a rada?

doplněno 19.12.09 22:05:

Pro 1jaru

1jara*

Ty budíky nemusí být v háji, může být jen nějaký relé zoxidované, hodně štěstí.

iku*

Před hodkou jsem měl hovor s Českým mechanikem super vypadá to nadějně prý je lepší než Pakistánci a já mu věřím. Že mi to komplet vysuší a opravý .

iku*

Tak jsem zde opět jak se věci mají? Dost bídně Český mechanik to viděl ,a po (prý) důkladné prohlídce konstatoval: Někdo se hrabal v klůstru , někdo chtěl přetočit míle a oddělal budíky, prý v klůstru není vůbec proud a cena? za práci jen diagnostika problémů 100 liber ted ten klůster musí se objednat samozřejmně ,že v okolí ho nikdo nemá zákon schválnosti tak prý je ,až v Londíně a cena? 205 liber i s poštou a ještě k tomu ,až příští týden jsem ,už v prdeli. a za práci si veme 30 takže 235liber šli by jste do toho? Já ,už nevím vážně co dělat .

doplněno 22.12.09 13:54:

passat 2001 benzím 2.0 cena 1800liber koupeno 3.12 .09 orravy dveře+okno 110 liber, filter + něco pod kapotou 50 liber,2 kola 105 liber,diagnostika 25 liber ,dnes 100 liber + (235?)

1jara*

No tak podle těch sum už nic jiného nezbývá nežli do toho dát ještě těch 235 liber.Kupce tam asi neseženeš.

iku*
22.12.09 15:47

Asi ne.

iku*

Za tz prachy jsem ,už mohl mít toho krasavce. autotrader.co.uk/...

1jara*

Tak to je krasavec! Co skusit reklamovat s tím, že by ti původní vlastník přispěl na opravu?

iku*

raději jsem to ani neskusil ,protože by mně odpálkval jednou jsi si to koupil tak se starej, ani jsem nevolal .

iku*

Ahoj jsem tu opět ,a můj příběh zdaleka neskončil před chvíly mi mechanik vyměnil budíky stálo mně to i s prací 230 liber budíky fungují,ale auto je nepojízdný prý imobilizer nepracuje s centrálem (klíčkem) je to pravda? jsem ,už na ...

doplněno 29.12.09 17:43:

Že potřebuji na diagnostiku a poté vše bude fajn?

1jara*

Ano výše jsem to psal, budíky se musí přizpůsobit to jest nakódovat, jinak imobizer bude aktivní.

iku*

máš pravdu.

iku*

No sláva ,už je vše ok budíky fungují .

1jara*

Very best of luck!

iku*

THX MAN. GOOD LUCK.

1jara*

Všichni jsme se zde snažili pomoci.

iku*

prosim te jeste neco nevis jaky jsou repro ve vybave v passatu?2001? muzu koupit cd/mp3 player 4x50watt aniz bych dokupoval repro? budou stacit ty zakladni co mam?

1jara*

Moc tomu nehovím , můžu dat kontakt na odborníka který rád poradí. ICQ dole.

kontakty | fancar/...

fancarhifi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]