Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr auta s objemem do 125ccm

Od: martin* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den.

Mám nově udělaný řidický průkaz skupiny A1 a snažím se najít nějaké auto které by jsem mohl řídit.

vý někdo o nějakém? Zkoušel jsem hledat na googlu asi tak hodinu ale nic jsem nenašel.

Předem děkuji za jakoukoli odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Říká se tomu mopedauto.

hodnocení

0x

Udělejte nám řidičům "normálních" aut radost..a počkejte na dobu, až budete moci jezdit s opravdovým autem.

Jet dva kilometry krokem za těmito "zázraky silnic" (jejichž cena je často vyyší než u běžných aut) je opravdu očistec, ale zase věřící si alespoň mohou mysel, že se dostanou do nebe.

martin*
hodnocení

Proto nechci mopedauto ale něco co už má těch 15Kw a 125 ccm. Proto jsem se na to ptal a 15 Kw vám fakt krokem nepojede.

Ale jistě že to pojede trošku rychleji..ale údajná maximálka je někde kolem 85km/h (z kopce dolů asi)...reálně to bude tak někde kolem 60km/h (ty ještě menší pixly jedou 45km/h max..).

Ale jasně, není to trhač silnic, ale přesto že denně nalítám stovky km, tyhle vozítka mě fakt nevadí. To spíše mě děsí novopečení řidiči s plečkózním votuněným báwem a sebevědomím dotýkajícím se hvězd. Ti jsou skutečně nebezpeční, ti zabíjí. Tyhle pidiauta tak maximálně zdržují, ale to přece nikoho nezabije. Pokud je někdo natolik nervní, že ho to vyprovokuje k nebezpečnému předjíždění, tak by neměl za volant sedat a řečeno slovy klasika - třít si přirození froté ručníky.

vernon
hodnocení

0x
Kupovat tyhle pomalý mrdky, nemá cenu. Počkej si na "béčko".
A netušim jak si přišel na auto do 125 ccm, nebo jak to myslíš.

hodnocení

0x

Mám takový pocit,že žádné takové nenajdeš ,max tak scoooter.Jedině tzv moped auto ,to má většínou mezi 400-500ccm výkon nwna max speed 45km/hod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]