Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám nově udělaný řidický průkaz skupiny A1 a snažím se najít nějaké auto které by jsem mohl řídit.
vý někdo o nějakém? Zkoušel jsem hledat na googlu asi tak hodinu ale nic jsem nenašel.
Předem děkuji za jakoukoli odpověď
Udělejte nám řidičům "normálních" aut radost..a počkejte na dobu, až budete moci jezdit s opravdovým autem.
Jet dva kilometry krokem za těmito "zázraky silnic" (jejichž cena je často vyyší než u běžných aut) je opravdu očistec, ale zase věřící si alespoň mohou mysel, že se dostanou do nebe.
Proto nechci mopedauto ale něco co už má těch 15Kw a 125 ccm. Proto jsem se na to ptal a 15 Kw vám fakt krokem nepojede.
Ale jistě že to pojede trošku rychleji..ale údajná maximálka je někde kolem 85km/h (z kopce dolů asi)...reálně to bude tak někde kolem 60km/h (ty ještě menší pixly jedou 45km/h max..).
Ale jasně, není to trhač silnic, ale přesto že denně nalítám stovky km, tyhle vozítka mě fakt nevadí. To spíše mě děsí novopečení řidiči s plečkózním votuněným báwem a sebevědomím dotýkajícím se hvězd. Ti jsou skutečně nebezpeční, ti zabíjí. Tyhle pidiauta tak maximálně zdržují, ale to přece nikoho nezabije. Pokud je někdo natolik nervní, že ho to vyprovokuje k nebezpečnému předjíždění, tak by neměl za volant sedat a řečeno slovy klasika - třít si přirození froté ručníky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.