Zdravim koupil jsem si auto ale nejak me nesedi spatny vyhled spatne se mi v nem sedi a celkove mi neseslo jeste jsem ho na sebe nestihl ani prehlasit jak postupovat kdyz bych ho chtel ted prodat musim prihlaait na sebe a nasledne prodat nebo jak to delaj treba prekupnici prece to nejak musi jit abych to nemusel zbytecne prepisovat.. dekuji..
Nemusíte to přihlašovat, abyste to mohl odhlásit na jiného.
Jen musíte mít osobu, nebo plnou moc od osoby, která je zapsaná v techničáku. Pak ještě osobu, nebo plnou moc osoby, na které chcete vozidlo převést.
Plné moci musí být uředně ověřené.
Pochopil?
jakubi
chapu takze kdyz si to bude chtit prevadet budouci majotel dam mu plbou moc na me od puvodniho majitele a pak plnou moc ode me a kupni smlouvu mebo plna moc od puvodniho majitele musi bejt na nej na noveho kupujciho? dekuji
Některé úřady odmítají přenášení plné moci na jinou plnou moc. Mne v Chrudimi vyrazili.
xenofob
s přenášením PM na tetí osobu musí souhlasit zmocnitel, je to tak v zákoně...pokud zmocnitel do PM neuvede větu že zmocněnec je oprávněn zmocnit další osobu, musí vždy jednat pouze zmocněnec uvedený v PM...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.