Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s e-shopem Voton.cz autodíly?

Od: mys* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

máte zkušenost s e-shopem Voton.cz? Mají tam toho dost a za výrazně lepší ceny než třeba v Kelly. Dá se jim věřit? Jako líbí se mi, že to mají rozdělené na to, co mají naprodejně a co u dodavatele. Ale přijde opravdu to, co objednám za tu cenu?

Díky, Mys

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Občas od nich beru a mohu doporučit neměl sem jedinej problém *palec*

cedy
hodnocení

1x

Jezdim okolo nich a fungují. Ceny mají normální.

Klidně nakupuj.

hodnocení

1x

Voton je spolehlivý jak podle mých zkušeností (občas tam nakupuji), tak i podle recenzí.

hodnocení

1x

Všichni mají lepší ceny než Kelly. :) Některé zboží se dá jinde sehnat i za polovic.

Voton je docela známý e-shop, ale podobných jsou desítky.

asd1
hodnocení

0x

Tak výrazně lepší ceny než Kelly mají snad všichni... Voton neznám, beru jinde.

Mmch. nenápadná reklama :D

ladas
hodnocení

0x

Můj první nákup a hned mi poslali brzdové destičky na jiné auto, což je problém když máte sundané kolo a rozebrané celé brzdy. Na prodejnu jsem se dovolal až na šestý pokus , jinak to nikdo nebral. Z toho důvodu u nich už nikdy nakupovat nebudu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]