Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod na přítelkyni

Od: pavloms* odpovědí: 7 změna:

Pro svou přítelkyni jsem koupil auto a aby bylo vše v pořádku, hned došlo k přepisu na mou osobu, jelikož přítelkyně byla mimo domov.. Mohu ho nechat přepsat na ní a za jak dlouho, nebo mužou byt 2 převody během měsíce .Jen mě zajímá zda není nějaká minimální lhůta pro další převod. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sypuhut
hodnocení

5x

Pokud máš už exekuci, tak je takové jednání trestné, pokud jí nezaplatíš.

§222 - Poškození věřitele , sazba až 5let.

Důkazy jim ještě necháš před nosem v registru. Být věřitelem, tak ihned podávám trestní oznámení.

doplněno 31.05.18 19:15:

Tak to auto prodej.

pavloms*

Už 2 exekuce platím a na tuto mě už nezbývá.

asd1
hodnocení

4x

Jediná lhůta je fronta na úřadu ;)

xenofob
hodnocení

3x

právě kvůli těmto zbytečným opakovaným převodům jsou tam ty fronty...kdyby tam chodil jen ten kdo to skutečně potřebuje, probíhalo by vše hladce

pavloms*
hodnocení

já vím, ale bohužel jsem zjistil, že mám exekuci o které jsem nevěděl. Proto rychle ten převod.

hodnocení

2x

Klidně třeba deset převodů .

Vždyť je to jedno, takto ale zaplatíte 2x800 kč za dvě zbytečné změny (převody, navíc pokud nestihnete lhůtu evidenční komtroly, tak ještě 2x evideční kontroly cca á 300kč (tedy jak kde a kolik) a to se pak fakt vyplatí!

hodnocení

0x

Není žádná minimální doba na další převod. každý den, třeba i několikrát můžete vozidlo převádět na další osoby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]