Nejste přihlášen/a.
Manžel chce, abych si na nové, větší auto hodila dozádu značku Z jako začátečník. S novým autem se mi jezdí lépe a už se jako začátečnice necítím. A nechci si ho kazit tou nálepkou.
Má ta nálepka nějaký smysl? Od nehody neomluví... jen mi napadá, že když by někdo stál za mnou v kopci v zácpě, tak si nechá větší rozestup, neb bych ho mohla couvnout do čumáčku.
Nějaký jiný význam?
D.
Není pro nikoho ostuda tam tu samolepku mít.Záleží na Vás jak to cítíte.Já třeba opravdu když tohle vidím tak si nechám třeba v kopci odstup.Nikdo není dokonalej řidič-člověk je od přírody stavěnej na rychlost chůze.
Přesně tak, není ostuda přiznat že se ještě něco učím. Ostuda je myslet si že už všechno umím (není to myšleno na tazatelku, abych náhodou nebyl z něčeho podezříván).
Velké auto je potvora, člověk se v něm cítí bezpečně a proto si může občas dávat menší pozor. Takže za mě - jestli skutečně ještě nejste "vyježděná" tak bych tam tu samolepku radši dal.
zkušenost mnoha známých říká, že žena ve větším autě jezdí lépe než v malém které xkrát odřela. U velkého nemají problém, možná je to respektem. Význam té nálepky bych moc nepřeceňoval.
Tak to je přesné! Ta velikost s rozhled kolem na auta menší, to mi hooodně pomáhá!
Ano, cítím se jako lepší, blíže profikům, co vedou třeba bus nebo kamion
A že je to auto silnější, lépe reaguje, posilovač volantu nebo jak se tomu říká, ..
To staré auto buď mi při startu chcíplo nebo vyskočilo. Tohle tak lehoučce po milimetru vyjede z místa parkování. Mazlík!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.