Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Značka Začátečník na autě

Od: tamaraau* odpovědí: 6 změna:

Manžel chce, abych si na nové, větší auto hodila dozádu značku Z jako začátečník. S novým autem se mi jezdí lépe a už se jako začátečnice necítím. A nechci si ho kazit tou nálepkou.

Má ta nálepka nějaký smysl? Od nehody neomluví... jen mi napadá, že když by někdo stál za mnou v kopci v zácpě, tak si nechá větší rozestup, neb bych ho mohla couvnout do čumáčku.

Nějaký jiný význam?

D.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Není pro nikoho ostuda tam tu samolepku mít.Záleží na Vás jak to cítíte.Já třeba opravdu když tohle vidím tak si nechám třeba v kopci odstup.Nikdo není dokonalej řidič-člověk je od přírody stavěnej na rychlost chůze.*smich*

petr123*

Přesně tak, není ostuda přiznat že se ještě něco učím. Ostuda je myslet si že už všechno umím (není to myšleno na tazatelku, abych náhodou nebyl z něčeho podezříván).

Velké auto je potvora, člověk se v něm cítí bezpečně a proto si může občas dávat menší pozor. Takže za mě - jestli skutečně ještě nejste "vyježděná" tak bych tam tu samolepku radši dal.

pepyk93*
hodnocení

2x

Tato značka upozorňuje ostatní účastníky silničníko provozu,že mají být opatrnější,protože můžetet mít např. ,,jiné reflexy" než ,,zkušenější ridiči".V podstatě ale máte pravdu.;)

alf*
hodnocení

2x

zkušenost mnoha známých říká, že žena ve větším autě jezdí lépe než v malém které xkrát odřela. U velkého nemají problém, možná je to respektem. Význam té nálepky bych moc nepřeceňoval.

tamaraau*
hodnocení

Tak to je přesné! Ta velikost s rozhled kolem na auta menší, to mi hooodně pomáhá!

Ano, cítím se jako lepší, blíže profikům, co vedou třeba bus nebo kamion:)

A že je to auto silnější, lépe reaguje, posilovač volantu nebo jak se tomu říká, ..

To staré auto buď mi při startu chcíplo nebo vyskočilo. Tohle tak lehoučce po milimetru vyjede z místa parkování. Mazlík!

hodnocení

0x

Za toto označení se nestyďte, je to opatření v rámci bezpečnosti provozu a až budete mít jistotu, tak jí odlepíte jako dálniční známku.

Je důležitější než označení "Tchýně v autě".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]