Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mam novy vuz a chci si do nej nechat nainstalovat zaznamovou kameru. Je toto důvod pro ztratu zaruky? NEbo je to v pohode a nic mi nehrozi?
A co má instalace kamery společného se zárukou na auto? Je v drtivé většině případů upevněna přísavkou na přední sklo a zapojena kabelem do USB či na napájecí adaptér. Jediná věc, na kterou by se mohla záruka poté nevztahovat je snad tapecírunk, pokud bude napájecí kabel skrytý..a budete si to dělat sám.
To záleží na tom co tam bude dělat, když poláme polovinu konektorů a pacek co drží plasty nebo to jeho zapojení bude neustále ničit pojistky tak samozřejmě můžete na záruku od výrobce zapomenout
A nemůžeš si to nechat zapojit tam, kde jsi auto koupil? Dají ti na to štempl a jsi z obliga. Takhle počítej s tím, že i kdyby to zapojoval nejzkušenější elektrikář na světě, bude to pro autosalon záminka, jak se v případě jakýkoliv reklamace auta z problému vykroutit...
No pokud vlivem zapojení dojde ke zkratu a zničení elektroinstalace vozidla, tak to bude mimo záruku.
Ale pokud ti odejde v záruce já nevím, motor, což nemá žádnou souvislost s nainstalovanou kamarou, tak se záruky nikdo zbavit nemůže
Ano, musel by někdo prokázat že problém se světlem souvisí se zapojenou kamerou.
Anebo taky naopak. Prostě to neuznají a ty jako zákazník se klidně suď.
Ano je to nesmysl, to bys nemohl po celou dobu do vozu vůbec zasahovat.
Ano to jsem chtěl slyšet, pokud se stane něco s elektro, tak je mi jasné, že na to nemůže být záruka, ale když se mi zadře motor, tak by záruka měla zůstat.
Nicméně pokud mi např přestanou fungovat zadní světla či tak něco, tak i tak by škoda musela prokázat, že to má souvislost s kamerou?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.