Nejste přihlášen/a.
Mám najeto 410 000 km a rozhodl jsem se vyměnit olej v manuální 6-ti rychlostní převodovce. Netuším, jestli ho někdo kdy měnil. Pak jsem ale narazil i na názor, že u takhle hodně jeté převodovky je vhodnější jen dolít co chybí. Nový čerstvý olej by prý mohl rozvířit usazeniny na dně skříně a převodovce spíš ublížit. Máte někdo zkušenost?
Rozebíral jsem spousty převodovek "moderních" automobilů a nikdy jsem nenarazil na nějaké úsady, které by se mohli rozvířit.
Spíše bych řekl, že velká část lidí mění olej až v případě, že s převodovkou už mají nějaký problém a myslí si ,že jí tím pomohou. To pak může právě více roznést odebraný materiál uvnitř a způsobit problém.
Já bych ho ani neměnil.
Sice bych ho doporučil vyměnit, ale chybí mi podstatné informace: Co máte za auto a co doporučuje výrobce.
@satam: VW Passat B 5,5, r.v. 2004, 1.9 tdi PD, 96 kW. Výrobce píše jen o kontrole a případném doplnění. Jen si myslím, že výrobce nepočítá s tím, že ty auta budou najíždět takovýhle ranec
neměnit olej je i u některejch automatů.Je to kravina, ale výrobce to dobře ví, protože třeba mat bez výměny oleje a filtru to prostě nedá.U manuálu to je jiný,ten je na olej blbuvzdornější, ikdyž i tam jsou intervaly.Tady bych hádal interval tak 80 000km...
Ještě doplním, že pro výměnu jsem se rozhodl proto, že je občas problém zařadit zpátečku. Ne že by to nešlo, ale nechci ji tam "rvát na sílu". Nepomáhá ani zařazení 3. nebo 1. a pak zpátečku, nebo (jak jsem byl zvyklý u Škodovky) pustit a znovu sešlápnout spojku. Takže zpátečku řadím tak, že vyvinu lehčí tlak na řadící páku a ona tam po 2-3 sekundách zaskočí. Ale měla by tam skákat sama, což většinou dělá ale občas se jí nechce.
Psal jsem minulému majiteli zda netuší jestli kdy výměna proběhla. Jsem zvědavý jestli si vzpomene
Skvělá rada: zkontrolovat a dolít. Pravděpodobně asi nevíte, že převodovka je mechanický díl, který se používáním opotřebovovává a částečky kovového otěru velice škodí ložiskům. Výměna převodovéhgo oleje je u normálně myslícího člověka zhruba po 60000 km. U nemyslícího vůbec, jen kontroluje a dolévá. A pak teprve díky skvělé radě přijdou problémy. Kde se takové kravské nápady v hlavně urodí je opravdu záhada...
Určitě vyměnit. Převodovka má jemné částečky které jsou na dobrém mazání životně závislé-synchronizační spojky-když je tam taková s prominutím sračka,určitě jim to vůbec neprospěje. Rozvíření usazenin je blbost,převodovka se maže rozstřikem a ten olej se v ní pořád hýbe...že by tam vznikla nějaká silná vrstva usazenin je dost neptavděpodobné-takovou převodovku jsem kuchal a byla jenom tenká vrstvička po obvodu skříně-zbytek srajd byl stejně rozpuštěný v oleji.
Dživotní náplň převodovky příště neber tak vážně,pro výrobce je doživotně 5 let a 150 tis km...pak by jsi dle jejich propočtů měl mazat pro nový auto
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.