Zdravím, mám problém se superbem 2.5 TDI 120 kw, vozidlo je v automatu. Najeto 280tis. km. Nedávno jsem jel z chaty a benzínka je cca 20 km daleko ale já měl dojezd 0km, když už jsem vyjížděl z vesnice. Celou cestu jsem jel na spotřebu, používal neutrál tam kde to šlo ale když už jsem přijel na benzínku a natankoval cca. pulku nadrze a odjizdel tak auto vubec netahalo, az po vytoceni do cca 3500 otacek. 2 dny pred tim zacla svitit kontrolka motoru s hlaskou Emise do dilny. Stejny problem jsem mel v den vymeni chladici kapsliny ale po vypnuti motoru a naslednem startu problém přešel. Nevím jestli to má něco společného s nulovým dojezdem nebo s výměnou chladici kapaliny. Občas se stane že pokud jedu cca 80 a mám zařazenou 5ku a přeřadím na 3ku tak vyskočí otáčky na 3.500 a auto nejede - dokonce bych řekl že i zpomaluje. Chtěl bych se zeptat někoho znalejšího co by to mohlo být za problém? Plánuji nechat vyčistit egr, pokud to nepomuze tak vycistit turbo ale poté uz nevím. Díky za reakce
Ano, první generace. DPF nemá, ale dříve mi skocila stejna hlaska, projel yem to v otackach po dalnici cca 20 min a ikonka zmizela. Ale co vím - dpf by mít neměl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.