Nejste přihlášen/a.
Jak můžete radit starou Oktávku? Jezdit v jedničkové Oktě 200 km denně, to si dnes neumím představit.
Na takové cestování bych vybíral větší auta, třeba VW Passat, Citroen C5 nebo Renault Laguna.
V případě Francouze budete někde kolem roku 2010 a ceny 120 tisíc.
Rozdíl v pocitu pohodlí a únavy z jízdy bude nesrovnatelný.
Nájezd 50tis km ročně především znamená pro průměrného člověka docela velký finanční náklad. Pokud koupíš dobré auto, které bude jezdit pouze s běžnou údržbou a bude mít nízkou spotřebu, tak počítej min. 100tis kč ročně pouze na provoz. Z vlastní zkušenosti bych doporučil benzín s LPG. U menšího auta budeš vybírat i 5let staré.
Generálkovat 20let starou octavii je už docela nesmysl. Tu dojezdit a nechat důstojně zemřít.
Sehnat motor na plyn, který bude použitelný na dálnici bude trochu oříšek a navíc budete každý den tankovat což by mě fakt nebavilo.
Takže bych vybíral mezi Citroen C5, Peugeot 407 obojí 2.0HDI nebo Renault Laguna II FL a zbyde spousta peněz na servis nebo III je o něco dražší, ale pořád levná motory 1,9DCi a 2,0DCi. Výhoda proti Oktávce je mnohem větší komfort a větší nádrž, která vydží narozdíl od Oktávky týden a pokud pojede méně jak 130 tak i déle. Spotřeba je 5-6/100
Průměrný dojezd auta pouze na LPG je 500km. (dle velikosti nádrže). Kamarád měl Renault Kangoo jako servisní vozidlo, kterým jezdil po Evropě a dojezd pouze na LPG měl i přes 1500km. (dvě válcové nádrže v nákladovém prostoru). To už je extrém.
Tankování po 400-500km mě vůbec nevadí, člověk se stejně musí protáhnout. Těch 5min mě nezabije.Motorů na LPG je vcelku dost. V malém autě na denní dojíždění není potřeba 6válcový 3litr. Stačí i nějaká atmo 1.4. Ne každý potřebuje jezdit 200.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.