Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozměr závitu vypouštěcího šroubu pitbike

Od: ctyrykola* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, nevíte někdo, jaký je na vypouštěcím šroubu pitbiku (Lifan 140) rozměr závitu? (Koupil jsem motor a na něm není ten šroub, pitbike prodejna je daleko.) Vypadá to na průměr 12mm, ale nevím, jaké je stoupání. Nebo to není 12mm? Děkuji moc.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

break
hodnocení

0x

nemáš šupleru a měrky na stoupání?...nebo zkoušet podle jinejch šroubů, ale nebrat to silou, aby to nešlo přes závit...

ctyrykola*
hodnocení

Měrky na stoupání? CO to je? Tím se měří vnitřní závit? Šupleru mám, ale ne šroub a šuplerou vnitřní závit nezměřím. Zkoušet to podle jiných šroubů to asi nebudu, nemám doma nic jiného než metrické hrubé a kdoví, jestli je to vůbec metrický závit.

break

tak si poraď...

hodnocení

0x

To je zaujímavé,nedávno ste písali ,že nejde naštartovať,potom vôľu ventilov a včera sa vám stratil výpušťací šroub.Divné?

break

nejspíš slušnej oddíl...

ctyrykola*
hodnocení

To, že nešel nastartovat, bylo špatně seřízenými ventily, tak jsem se ptal, jak se seřizují. A celou dobu byla vypouštěcí díra zacpaná kusem gumové hadice, ve které je strčený šroubek. A trochu to kape, tak bych tam chtěl dát normální šroub (bez té hadice) a koupit ho nemůžu - prodaejna je daleko, objednávat přes internet taky ne - poštovné > cena šroubu.

ctyrykola*
hodnocení

Nutno podotknout že je to náš první motor tak ještě moc nevíme co a jak... Dobré, zkusím sehnat jemnou M12.

ctyrykola*
hodnocení

Jemný M12 to taky není...

break

achjo...tak zrovna M12 má stoupání 0.75 , 1.0 , 1.25 a 1.5

destik*
hodnocení

0x

Tak jsem to nakonec zjistil - pro ty, kteří by to potřebovali: 12x1,5.

break

úplnej standart...to se snad dá poznat od oka.Do tý M12 dírky by člověk vrazil i měrku na stoupání...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]