Nejste přihlášen/a.
Vyhledáváte čerpací stanice kde mají Pečeť kvality.Nebo tankujete jen podle ceny a v blízkosti bydliště?
Pečeť kvality. To slyším poprvé.
Ale chvilku jsem hledal a našel jsem ihned několik benzínek, které "pečeť kvality" mají a dostali statisícové pokuty od ČOI. To asi nebude náhoda, když trvalý dohled toto neodhalí a náhodná kontrola od ČOI nalezne zásadní problém v kvalitě paliv.
Jinak já tankuji nejčastěji LPG, kterého jsem natankoval přes 50tis litrů. Dále jsem jezdil na naftu(cca 25tis litrů) a benzín cca(15tis litrů). Celkově se to blíží ke 100tis litrů natankovaného paliva a problém jsem měl pouze, když jsem do nafty natankoval benzín.
Tankuji všude možně. Pouze vynechávám málo navštěvované benzínky.
Děkuji všem za odpověď.V našem okolí není ONO a Shell je v Opavě a tam prý jezdí jen podnikatelé,ještě názor kolegy který říkal,že kamarád jezdil s cisternou cca 5 let zpátky a vozil benzín a nerozlišovali kam to vezou dnes tam a zítra do jiné čerpačky,ale jestli dnes vozí "značkové" cisterny jen do té "své" čerpačky palivo nevím.Ladislav
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.