Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhledáváte Pečeť kvality?

Od: lada1® odpovědí: 9 změna:

Vyhledáváte čerpací stanice kde mají Pečeť kvality.Nebo tankujete jen podle ceny a v blízkosti bydliště?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

1x

Tankuji na ONO v Brně, kde je ta nádrž spíš průtoková než skladovací a když mi nestačí na návrat ani 70l v nádrži tak tam, kde to je nejlevnější a nebo podle situace, když je nejbližší pumpa 30km daleko s neznámou cenou tak natankuji klidně na dálnici s přirážkou...

olin*
hodnocení

0x
Vyhledávám spíš OMV, SHELL a benzínky, kde je čerstvé palivo. To palivo pokud možno bez řepky..

hodnocení

0x

Od jejího otevření ,až na výjímky,tankuji jen u Tank Ono.Oproti místní (už bývalé OMV),nyní benzina) o 3kč nižší ceny,ale hlavně ,odhadem ,čerstvější palivo nenboť mají 5x větší výtoč. a řepku v ropě? proč se jí bát když jsem jezdil taky jen na čistou řepku (RO z kauflandu)

joudic*
hodnocení

0x

vyhledavam pouze Shell, jakakoli jina je z nouze

hodnocení

0x

Tankuji dle potřeby a zatím jsem si nenaběhl.

zypesoboba
hodnocení

0x

Pečeť kvality. To slyším poprvé.

Ale chvilku jsem hledal a našel jsem ihned několik benzínek, které "pečeť kvality" mají a dostali statisícové pokuty od ČOI. To asi nebude náhoda, když trvalý dohled toto neodhalí a náhodná kontrola od ČOI nalezne zásadní problém v kvalitě paliv.

Jinak já tankuji nejčastěji LPG, kterého jsem natankoval přes 50tis litrů. Dále jsem jezdil na naftu(cca 25tis litrů) a benzín cca(15tis litrů). Celkově se to blíží ke 100tis litrů natankovaného paliva a problém jsem měl pouze, když jsem do nafty natankoval benzín. *smich*

Tankuji všude možně. Pouze vynechávám málo navštěvované benzínky.

hodnocení

0x

Ne, pečeť kvality skutečně neřeším. Jelikož mám ShellCard, tak tankuji převážně na OMV občas na Shell. Nezažil jsem problém s palivem a to nalítám ročně okolo 90-100tkm

hodnocení

Děkuji všem za odpověď.V našem okolí není ONO a Shell je v Opavě a tam prý jezdí jen podnikatelé,ještě názor kolegy který říkal,že kamarád jezdil s cisternou cca 5 let zpátky a vozil benzín a nerozlišovali kam to vezou dnes tam a zítra do jiné čerpačky,ale jestli dnes vozí "značkové" cisterny jen do té "své" čerpačky palivo nevím.Ladislav

Nevozí. už jsem viděl jak jedna "složila" část návěsu u OMV a pak zbytek na Tank ONO.navíc ověřeno i člověkem co na Onu pár let pracoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]