Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta všech klíčů - Octavia I. r.v. 2007

Od: hanika* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, manžel ztratil všechny klíče od auta - Octavia r.v.2008.. Nevíte náhodou kolik stojí nový klíč včetně načipování? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak všechny? To jako i ty druhé, které máte doma v šuplíku? To nechápu.

Tak si připravte cca 3 tisíce za jeden klíč.

krtek66

když si to necháš udělat od těch vydřiduchů ve škodovce tak ano..jinak ta sada kde je zámek dveří, spínačka a 2 klíče stojí 1500,- a výměna 500,-

olin*
hodnocení

0x
Jak píše satam- náhradní klíče. Potom bych zkusil vše prohledat, kde jsem všude byl, potom zavolat na policii, jestli někdo nenašel/neodevzdal nalezené klíče. Jinak autorizovaný servis, tam by to zvládnout měli nebo v horším případě vrakoviště, výměna zámku u řidiče a zámku volantu+imobilizér/alarm.

zámek řidiče a skříňka..., to je ještě nějaká ta tisícovka navíc...

hanika*
hodnocení

Auto jsme koupili jen s jedným klíčem :( .. ale dobrá zpráva už jsem je našla na zahradě, ale manžela nechám ještě nějakou chvíli potrápit.. :-D určitě si nechám udělat ještě jeden.. jinak díky za odpovědi..

jabraka*
hodnocení

0x

Milá Hanko,nenech muže dlouho trápit!Sám jsem podobnou příhodu zažil.Manželka dala klíče na procházce do kočárku a ty se sesunuly do slepé kapsy a my je nenašli.Obíhal jsem servizy abych zjistil,co mě to bude stát a skoro jsem felicii nechal odtáhnout do šrotu.Výměna zámků s klíčema,včetně odtažení do servizu a opravy mělo rozpočet na 25 tis.Kč.U 12 let starého auta už by se to ani nevyplatilo.

JB

hanika*
hodnocení

Manžela jsem nechala ještě cca tak 1hodinu :)... pak měl obrovskou radost :) ... hned zítra jde nechat udělat náhradní -což je jednodušší :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]