Jak píše satam- náhradní klíče. Potom bych zkusil vše prohledat, kde jsem všude byl, potom zavolat na policii, jestli někdo nenašel/neodevzdal nalezené klíče. Jinak autorizovaný servis, tam by to zvládnout měli nebo v horším případě vrakoviště, výměna zámku u řidiče a zámku volantu+imobilizér/alarm.
Auto jsme koupili jen s jedným klíčem .. ale dobrá zpráva už jsem je našla na zahradě, ale manžela nechám ještě nějakou chvíli potrápit.. určitě si nechám udělat ještě jeden.. jinak díky za odpovědi..
Milá Hanko,nenech muže dlouho trápit!Sám jsem podobnou příhodu zažil.Manželka dala klíče na procházce do kočárku a ty se sesunuly do slepé kapsy a my je nenašli.Obíhal jsem servizy abych zjistil,co mě to bude stát a skoro jsem felicii nechal odtáhnout do šrotu.Výměna zámků s klíčema,včetně odtažení do servizu a opravy mělo rozpočet na 25 tis.Kč.U 12 let starého auta už by se to ani nevyplatilo.
JB
hanika*
Manžela jsem nechala ještě cca tak 1hodinu ... pak měl obrovskou radost ... hned zítra jde nechat udělat náhradní -což je jednodušší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.