Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia II montáž

Od: karlos18 odpovědí: 9 změna:

Zdravim,

Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jak se vymění rukojeť na řadící páce u Fábie II foto chtěl bych tam dát tuhle foto.

A kdyby někdo věděl jak se přidelává tohle tak by to taky bylo dobrý :) jestli se to tam jen navlíkne což asi ne nebo jak na to.

Předem dík za rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

No na té první foto toho není moc vidě nicméně hlavice "šaltrpáky"za 200Kč bude jenom šunt. To si tá Fábka ani nezaslouží. Kvalitní hlavice začínají na 1000Kč.

tyhle levné univerzaly se dotahujou dole pod tím kroužkem třemi červíky a protože to je univerzál tak dle síly tyče páky se tam dává pouzkro z plastu a pak se to kroutí v ruce a můžeš dotahovat jak chceš.

Já osobně bych dal neco takového:

milotec.net/...

Fabia II montáž
karlos18
hodnocení

jj fotka nic moc, našel jsem ji na netu, auto mám doma tak sem to nemoh vyfotit. Chtěl jsem právě nějakou červeno stříbrnou aby mi to ladilo s lakem a potahama *smich* Ale jestli je to fakt tak naprd, tak nevim jestli to tam budu dávat a tu řuční brzdu nevíš jestli to nedělá problémy a jak se to přidělává? :)

karlos18
hodnocení

Pardon ja sem to v tom prvním příspěvku ani nenapsal :D Chtěl jsem tam dát tohle foto, to stojí dokonce kilo *smich* nevim jestli se to nějak vyměnuje nebo jestli se to nasazuje na tu původní ručku

papene*

Kolik, že má být těch foto?

ar*

to se nalepuje oboustranou lepící páskou . V létě to trlem občas zůstane v ruce .

hodnocení

0x

Neblazni.

Kazdej kdo se na to koukne si akorat poklepe na celo.

karlos18
hodnocení

Oka tak jste mi to rozmluvili asi mate pravdu no :)a nevite jak jsou na tom tyhle potahy na volant? jestli to na volantu drží a neprokluzuje? www.autofashion.c/...

Je to děs. Nešel bych dotoho. Muj nazor.

ar*

Jestli chceš dávat nějakej potah tak dej kůži ta alespoň vydrží a hlavně je příjemná do ruky a obšitá kolem volantu neklouže. Něco jako prodávaj tady (ta cena je dobrá ,bývá kolem litru)

aukro.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]