Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s Peugeotem 307 SW 2.0 i 103 kw

Od: spiritofthespeed® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, padl nám do oka Peugeot 307 SW 2.0 i výbava Premium (103kw). Auto má již najeto přes 150 xxx km ale je to benzín z roku 2006. Doma máme Nissan Almera Tino 1.8 85 kw, který ale asi půjde do světa časem. Poradte mi, kdo jste měl toto (verze po faceliftu). Zajímají mě zkušenosti zprovozu, náklady na servis a spotřeba u tohoto dvoulitru.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Občas jezdím služební 307SW ,ale je to 1,6i 16V tuším 80kW rv někdy kolem 206 nwn ,je to služebák,těžký bezúdržbák ,najeto přes 200 000km a na tu bídu je super .Náklady na servis nwn,jen malý postřeh-zjistil jsem málo kaqpaliny v posilovači řízení,nahlásil jsem to a do 3 dnů šlo do servisu ,kde vzal lahev LHM a nalil ji tam,řekl jsem že to tam nepatří a mechoš-to dám dáváme běžně (nebyl to ani Peu a ani Ctr servis).kolega co s ním jezdí nejvíc hlásil něco ,tak to šlo do servisu-závadu opravili tak že do měsíce to opět nešlo-mít ho jako své tak to byli banality a spotřební věci,desky,pojistky,žárovky...

Ke spotřebě,jezdil jsem (je v depozitu) s Xantií 1,8i16V 81kW (je v peu 306,405,406...Xsara...) za cca9,5l krátké městské jízdy, kolega ve vedlejším městě se žáky AŠ ve stejném autě nešel se spotřebou nad 7l.(téměř neustále motor na provozní teplotu!).S identickými auty ,tj Xantie ale s motory 2,0i16V tuším RFY mají kolegové xantiáci spotřeba o půl litru až litr nižší.

mathew
hodnocení

0x

Teprve lehce zajeté takže klidně berte, náklady na servis stejné jako konkurence, spotřeba ve větším autě 8-9/100 takže 307 bude brát o něco méně a taky záleží jak s tím budete jezdit

olin*
hodnocení

0x
Recenze od lidí na všechny 307 (je potřeba vybrat rok výroby) cars.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]