Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posouzení ceny za servis

Od: romandurk odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, přenechávám dceři auto (oktavka z roku 2008). Koupili jsme si nové auto a tohle rok stálo v garáži, než jí bude 18.
Auto jsem dal ke známému u nás ve vesnici, který tu má servis, abych se s tím nevezl někam dál.
Auto komplet prohlidl a měnily se komplet všechny filtry, všechny provozní kapaliny (vypusteni, vycisteni, vymena), klima se cistila a davala se nova napln, menily se svicky. ND bud skodovacke nebo prvovyroba, takze spise drazsi (a snad kvalitnejsi).
Cena necelých 15 tisic. Večer si pro auto jedu a zdá se mi to celkem hodně, čekal jsem spíš cenu k 10 tisicum... Samozřejmě mě řekne, co co stálo, ale chci se zeptat ještě vás - zda se vám 15 tisíc za toto adekvátní?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když jsem byl v seznamu prací u filtrů, tak jsem si říkal 10.000-, ale pak tam jsou ještě svíčky, klimatizace a škodovácké ND a podle mne ta cena řádově sedí. Já teď byl s Mits Outlanderem na servisce po 60.000 km a platil jsem 11.000 a nějaké drobné- ale tady jsou navíc svíčky, náplně mimo motor olej, klimatizace a jsme na těch 15 ti.

asd1
hodnocení

0x

Zdá se, že měnil i rozvody, komplet brzdy a spojku ;)

mathew
hodnocení

0x

Filtry - 1000-1500, olej - 700, klima 1000-1500, svíčky bez motoru jenom odhad 4x300. At počítám jak počítám tak to vychází na cca max. 4900 + práce asi 2 hodiny maximálně 3. A to nemluvím o tom, že jdou ty díly sehnat ještě levněji. Takže jestli neměnil i rozvody tak je ta cena dost nepřiměřená a i v autorizáku by to vyšlo určitě levněji.

miran*
hodnocení

0x
Až to převezmete, tak sem dejte seznam provedených prací a vyměněných dílů. Myslím si, že váš výčet v úvodní otázce je moc stručný, jestli měnil brzdovku + destičky, možná kotouče aj. tak by cena byla hodně dobrá.

rqzw
hodnocení

0x

Cena je úměrná hodnotě auta, o to jde...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]