Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášení nového auta

Od: cvcv odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

budu kupovat nový vůz, platba v hotovosti.

Od prodejce budu mít fakturu (kupní smlouvu), dostanu TP (čistopis) a samozřejmě budu mít zelenou kartu. Stačí tot vzít a dojít na registr vozidel, nebo potřebuju ještě něco?

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Papírovou převozku a občanský průkaz.

cvcv
hodnocení

prevozku potrebuju s sebou na uradě? tj. sundat ji z okna a vzít?

hodnocení

0x

Prodejce Vám vše vysvětlí. Vezmete si osobní doklady, čistopis techničáku, zelenou kartu, peníze. Jak správně píše Satam i papírovou převozku, kterou si ponechají.

cvcv
hodnocení

Tak vše bych měl mít pohromadě, jen se chci zeptat ještě. Ty kolonky jak je typ, kategorie, atd. vozidla + zvláštní požadavky, tak to taky vyplnuji sám, nebo to už si na úřadě dopíší sami?

hodnocení

0x

od kdy se nosí převozka při přihlášení na úřad? Přihlašoval jsem v životě 3xnikdy to po mě nikdo nechtěl.

Co bych ale udělal je že bych si vyplnil papít k registraci, úředníkům se to vyplňovat nechce a urychlu je to vyřízení.

cvcv
hodnocení

To jsem také udělal, nové auto přihlašuji poprvé tak se radši zeptám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]