Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je problém?

Od: dpa odpovědí: 4 změna:

Zdravím,
chtěl bych se zeptat na vaše názory. Mám Audi A6 C5 a mám problém s tím, že mi nejdou světla ve dveřích, světlo vevnitř vzadu na stropnici jde jen někdy, při otevření dveří se zapnutými světly by mě ten vypínač měl "pípáním" upozornit, že mám stále zaplá světla, ale "pípá" to jen někdy, občas svítí brzdovka (myslím světlo za hlavovými opěrkami vzadu) ikdyž nebrzdim a hlavně jednou za čas blbne rádio tím způsobem, že se zapne, vypne a takhle dokola, takže nejde. Nevíte čím by to mohlo být? Prý by to mohlo být komfortní jednotkou nebo něčím v kabelech, což se dá prý horko těžko poznat, kde je problém. Asi by i pomohlo to napíchnout na počítač, jestli právě není špatná ta komfotka a když to nic neukáže, tak to bude na nic. Takže se chci zeptat ještě vás, zda nevíte, čím by to mohlo být. Budu vděčný za vaše rady...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tipuju na tu požkozenou kabeláž.Můžete mrknout na průchodku dveří.Koncern VW na to dost trpí a většinou to tam vypadá takto

Kde je problém?
dpa
hodnocení

Aha, díky. A mohlo by to zpusobovat všechno, co jsem vypsal?

hodnocení

0x

Je mi líto, ale už jste si sám odpověděl. Teď už zbývá jen ta diagnostika.

hodnocení

0x
Je třeba začít tou diagnostkou... Některe Audiny mají komfortku v podlaze u řidiče, jiné jednotky i u spolujezdce. Stává se, že se ucpe v motorovém prostoru odtok vody do blatníku a voda tam stojí a až má velkou hladinu, tak po kabelovém svazku zatéká do kabiny a promáčí podlahu.Když je to moc, tak uhnívají tyto zmíněné vodiče.neboť jsou v podlaze paprskovitě rozvětvené a nedostatečně izolované od vlhkosti...Už jsem to cca 3xřešil...Je toho plný internet... Když to trvá dlouho a moc vody,, tak se dostane i do ŘJ komfortu a uhnijou i piny...Ale třeba to u Tebe bude něco banálnějšího...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]