Nejste přihlášen/a.
ahoj, jel jsem mimo obec asi 120 a v protismeru jela dodavka s radarem. Nezastavili mě, ale chci se zeptat, jestli mi muze prijit něco domu. Nevim, jestli vubec fotili.
Diky za rady..
Vim, ze jsem jel rychle.. Moje chyba.
Nevím, zda PČR má radary na dodávkách, ale myslím, že ne.
Domů vám může přijít leccos, především pokud jste zapsaný v registru jako vlastník a provozovatel vašeho vozidla. A není to jen o rychlosti
@promon: Bacha! V dnešní době jsou schopni měřit oba směry. A myslím, že dokonce i najednou. V protisměru mě dokonce změřili poprvé z jedoucího auta už před nejméně 15 lety.
Pro chytlavé: Za těch posledních 15 let mě změřili asi 4x, a to najezdím 40-50 tisíc km ročně.
@gotrekzagary: Máš pravdu. Teď jsem si to ověřil přes známého, který slouží na nehodovce a opravdu v té "bedně" na střeše služebního Transportéru je skrytý radar
Policejní dodávku s radarem jsem zatím neviděl - většinou potkávám Superby, nebo Octavie v civilním provedení. Navíc pokud měří za jízdy, tak měří auta před sebou, nebo za sebou jedoucí stejným směrem, nevím o případu, že by měřili za jízdy protisměr.
No, ale podstatné je, že víte, co jste udělal blbě a že to příště už jistě neuděláte
No... ten Transporter co jsem potkal v neděli... tak vzhledem k tomu kde byl a jak stál, tak nemohl dělat nic jiného než měřit rychlost v zúžení na dálnici, protože tam nebylo co monitorovat, osvětlovat ani nic jiného...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.