Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Radar na autě

Od: ponky* odpovědí: 19 změna:

ahoj, jel jsem mimo obec asi 120 a v protismeru jela dodavka s radarem. Nezastavili mě, ale chci se zeptat, jestli mi muze prijit něco domu. Nevim, jestli vubec fotili.

Diky za rady..

Vim, ze jsem jel rychle.. Moje chyba.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nevím, zda PČR má radary na dodávkách, ale myslím, že ne.

Domů vám může přijít leccos, především pokud jste zapsaný v registru jako vlastník a provozovatel vašeho vozidla. A není to jen o rychlosti;)

doplněno 22.05.18 18:14:

@promon: Bacha! V dnešní době jsou schopni měřit oba směry. A myslím, že dokonce i najednou. V protisměru mě dokonce změřili poprvé z jedoucího auta už před nejméně 15 lety.

Pro chytlavé: Za těch posledních 15 let mě změřili asi 4x, a to najezdím 40-50 tisíc km ročně.

doplněno 22.05.18 20:27:

@gotrekzagary: Máš pravdu. Teď jsem si to ověřil přes známého, který slouží na nehodovce a opravdu v té "bedně" na střeše služebního Transportéru je skrytý radar*palec*

@satam Mají... na střechách. Zrovna v neděli jsem jednu takovou míjel.

@gotrekzagary to co mají Transportery na střeše není radar

hodnocení

4x

Domů Vám může přijít cokoliv. Od myšky až po dopis. Pokud se ale domníváte, že Vás protijedoucí policejní vozidlo změřilo, tak buďte klidný.

Nezměřilo.

hodnocení

4x

Policejní dodávku s radarem jsem zatím neviděl - většinou potkávám Superby, nebo Octavie v civilním provedení. Navíc pokud měří za jízdy, tak měří auta před sebou, nebo za sebou jedoucí stejným směrem, nevím o případu, že by měřili za jízdy protisměr.

No, ale podstatné je, že víte, co jste udělal blbě a že to příště už jistě neuděláte *smich*

Protisměr měřili, když tenkrát zabili toho motorkáře. Naměřili protijedoucímu zločinci 63 na padesátce a bez blinkru se otočili, aby do pronásledovali ..

jurajjuraj*
hodnocení

3x

ze maji na aute radar neznamena ze musi merit, mam na aute rusicku i antiradar a pripadu kdy meri oznacene policejni auta za jizdy je naproste minimum, meri vetsinou jen jejich neoznacene auta

tqte
hodnocení

1x

Dodávky mívaj celníci a taky rádi pomahaj a chráněj, už chyběji jen hasiči, saniťáci, myslivci...

danys*
hodnocení

1x
To nebyla dodávka s radarem, ale většinou to je nehodovka a ta radar nemá :-D A to co mají na střeše opravdu radar není :)

Budeš se divit, ale to, co má naše nehodovka na střeše, opravdu obsahuje i radar:-D

radim3*
Ano,je tam radar.Nemusi se měřit rychlost,ale radar tam je.A je dokonce puštěný i v případě,že auto PČR přijede k autonehodě.Otestovano zlatou krabičkou-Genevo One S.
danys*
Radar ano, ale ne k měření rychlosti ;)
policie.cz/...

No... ten Transporter co jsem potkal v neděli... tak vzhledem k tomu kde byl a jak stál, tak nemohl dělat nic jiného než měřit rychlost v zúžení na dálnici, protože tam nebylo co monitorovat, osvětlovat ani nic jiného... *smich*

danys*
To je dobrý důvod no :-D

Stejně dobrý, jako kterýkoliv dokážete vymyslet Vy. Klidně zůstaňte nevěřícím Tomášem.

danys*
Můžu tedy vědět, která nehodovka má toto vozidlo s radarem na měření rychlosti?

Jak mám vědět čí auto to bylo? Stálo na D35 poblíž sjezdu na Přáslavice. Zeptejte se kolegy Satama, ten se tu zmiňoval o známém, který ten radar na VW Transporterech potvrdil.

hodnocení

0x

Jezdi podle předpisů a nemusíš mít strach.

ponky*
hodnocení

0x

Díky všem :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]