Dobrý den.Nevi někdo jaký druh vůně používají taxikáři do auta, jedná se mi o vanilku.Vzdy jim to tam krásně voní.Koupil jsem již několik druhů vůní vanilek ale žádná tak intenzivně nevoněla jak u nich.dik
Při další jízdě ve voňavém taxi pochvalte taxikáři příjemné prostředí, dobrou vůni. Věřím, že se pochválí, jak té vůně dosahuje... . Kdysi kolega používal na parfémování tabáku do fajfky docela obyčejnou potravinářskou vanilkovou tresť. Pár kapek nakapaných na tabák v uzavřené sklenici za pár dní udělalo svoje. Docela spolehlivě se čichem dal určit jeho pohyb a pobyt v rozsáhlé budově. A to vůně prošla ohněm ve fajfce. Když si fajfku nacpával, bylo vhodné větrat. . Jo, to bylo před 50 lety. Bůhví, jak kvalitní jsou dnešní tresti.
Ta potravinářská tresť ("vanilková") má velmi příjemnou vůni. Kdoví, zda ji nepoužívají i ti zmínění taxikáři. Mně je většinou z umělé "vanilkové" vůně špatně, ale této se to netýká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.