Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samovolné spouštění alarmu

Od: katkasvo odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,
od včerejší noci se mi v autě (Polo 9n1) samovolně spouští alarm. Nejdřív jsem myslela, že se jedná o mouchu nebo něco jiného, ale dneska jsem si všimla, že při znovu-zamknutí auta po alarmu (při druhém stisknutí klíče) mi neprobliknou blinkry, což auto vždy normálně dělalo. Když ovšem autem někam jedu, zastavím a auto zamknu, tak je vše ok. Ovšem jen po nějakou dobu. Pak se opět rozhouká alarm a poté již dělá auto to samé, co bylo popsáno.
Díky za radu - vidím to na servis, ale ráda bych věděla, čím by to mohlo být.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

olin*
hodnocení

0x
Za vyzkoušení stojí vyjmout na cca dvě minutky pojistku tohoto autoalarmu-někdy ta elektronika zablbne, po restartu, tedy po nandání pojistky se může vzpamatovat. U starších dokupovaných alarmů z Číny za 3-4 roky při změnách teplot je tohle zlobení dost běžné. Může i někam zatékat ke kontaktu a voda či kondenzát spouští také alarm. Pokud má alarm pager, dalo by se hledání zúžit na konkrétní čidla nebo spínače. Zkusil bych nejdříve tu pojistku..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]