Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se vás zeptat, jakými způsoby lze zjistit servisní historii u auta, které je dovezeno z Německa. Mám na mysli např. provedené servisní úkony na vozidle, opravy na vozidle atd. Jedná se o Škoda Fabia 1,9 TDi 74 kW, k autu jsem dostal servisní knížku, ve které je 9 záznamů o servisní prohlídce z autorizovaného servisu Škoda v Německu a navíc jsem dostal i protokol o provedené poslední servisní prohlídce v Německu, ale když jsem se ptal v autorizovaném servisu Škoda u nás v ČR, po zadání VIN kódu mi ukázali informace o automobilu, ale položka záznamy o servisu byla nefunkční, takže v databázi nejsou evidovány žádné servisní prohlídky ani jiné opravy na vozidle. Pokud by auto bylo servisováno v autorizovaném servisu, prý by se jim ty informace o servisu zobrazily i tady u nás, přestože auto bylo servisováno v Německu, jelikož podle techniků ze servisu je prý systém propojen a je jedno, jestli je auto servisováno u nás nebo třeba v Německu. Psal jsem i e-mail do německého servisu Škoda, kde bylo auto servisováno, ale odepsali mi, že z důvodu zásad ochrany osobních údajů mi nemohou na můj dotaz odpovědět, takže se s nima nelze domluvit. Autorizovaný servis Škoda v Německu, kde bylo auto servisováno, je vzdálený od mého bydliště skoro 500 km, takže tam určitě nepojedu. Třeba firma Cebia je v tomto případě k ničemu, protože pokud je auto z dovozu, nezjistí o vozidle téměř nic. Proč tedy nelze zjistit z databáze servisní úkony, i když auto bylo v Německu servisováno v autorizovaném servisu Škoda? Jsou nějaké možnosti, jak zjistit servisní historii v tomto případě? Děkuji za radu
V servisní knížce je zaznamenána jen výměna oleje, filtrů a rozvodů. Mě ale zajímají opravy na vozidle, např. výměna spojky atd. Jde to zjistit? Auto jezdilo do autorizovaného servisu a přesto v databázi není jediný záznam o servisní historii, přitom z poslední servisní prohlídky z autorizovaného servisu z Německa mám fakturu. Jak je možné, že v databázi autorizovaného servisu nejsou žádné záznamy?
Protože v dnešní době vyplněná servisní knížka není žádná záruka.
Pokud nemají ve Škodovce v systému žádný záznam, tak je dost dobře možné, že je serviska padělaná. Případně pravá, ale z jiného auta (minimálně některé části).
Zkuste z toho německého servisu vytáhnout aspoň informaci, jestli to auto k nim vůbec jezdilo.
Ono ani u nás vám po telefonu nebo emailu o servisní historii nic neřeknou. Jedině přijít s velkým techničákem osobně do servisu. Což ve vašem případě by byl problém.
Auto je z roku 2003 a poslední záznam z německého autorizovaného servisu Škoda je z roku 2013. Z té poslední servisní prohlídky z roku 2013 mám i fakturu a právě proto je mi divné, že v databázi není žádný záznam ani z té poslední servisní prohlídky, i když podle té faktury tam auto muselo být. Může to být tím, že třeba za těch 5 let už ty záznamy mohli vymazat z databáze nebo v autorizovaných servisech nemají povinnost ty záznamy o servisu zadávat do databáze a je jen na technikovi, jestli ten záznam o servisu zadá do databáze? Prostě mě jen zajímá, jak je možné, že v databázi není jediný záznam, i když dle faktury z autorizovaného servisu tam auto muselo být
nevim teda jestli to ma nebo nema fungovat ale co se zjistovala servisni historie u aut dovezenych z nemecka tak cesky autorizovany servis to nikdy zjistit neumel, servisni knizka je kus hadru, znamy kdyz vozil auta tak sem to videl, razitko na pockani cca 200,-, nahradni servisni knizka stala ve skodovce 80,-, pres prostredek byla scvaknuta konem takze si z nove vybral stranky ktere potreboval, orazitkoval nemeckym servisem a vypsal co potreboval, serviska vypadala jako original a auto melo kolik potreboval, zajimej se o stav a ne o blbosti typu servisni knizka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.