Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Golf III - samovolně zhasíná

Od: sefton odpovědí: 1 změna:

Zdravim..som v andglicku a mam vw Golf III 1993 1.4...kupil som ho v UK,najazdenych okolo 200 000km...asi pred mesiacom som jazdil na takmer prazdnu(ale nie uplne)nadrz,ked zrazu auto zacalo cukat az sa motor vypol a neslo nastartovat..dolial som 5 litrov benzinu a nastartoval v pohode...od tej doby mi ale prestala ukazovat ihla na indikatore naplnenia nadrze stav paliva..ukazuje ,ze nadrz je prazdna...preco?.zeby sa plavak zasekol?..aj ked tam mam urcite aspon 20 litrov...a navyse,auto zacalo chcipat kazde 2-3 kilometre..a nejde nastartovat...akonahle ale dolejem cca liter benzinu auto nastartuje,ale po par km zase to iste...hlavne na krizovatkach,ked sa musim rozbiehat a davat vyssie otacky,radim 1-2-3 rychlost a auto zacne cukat vypne motor a nepomoze ani podradit ani nic...ale ak dolejem zase cca 0.5-1L benzinu nastarujem..a stale dookola..a v nadrzi urcite dieru nemam..pokial necham auto nastartovane na volnobeh a vytacam ho do vysokych otacok aj hodinu vkuse,motor nezhasne...tak som z toho mimo...zatial som to nedal do servisu,lebo dat auto do servisu v anglicku bez poznania priciny problemu sa rovna zruinovaniu :)...tak by som bol hrozne rad,ak by ste niekto vedel poradit,alebo ak niekto mal podobny problem co by mohla byt pricina?...je mozne,ze by to bol filter?ze pri rozbiehani a otackach neprepusti obcas potrebne mnozstvo paliva?lenze na volnobehu mozem vytacat aj 5000-6000 otacok a nezhasne...neviem...za pomoc vopred dakujem...peter

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tohle znam, muj plavak se odsekl az pri natankovani plne nadrze. Nejak se zasekl, kdyz v nadrzi byla 1/3 a nic s nim nepohnulo, az plna :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]