Nejste přihlášen/a.
Dobry den, poradte jak mam co nejsetrnej se zbavit problemu. Do temer prazdne nadrze (pocitam tak cca 5l nafty) jsem napral 15 litru benzinu VERVA 100 ... Ujel jsem cca 10 km a niceho jsem si nevsiml.. kdyz jsem auto pak zacal po pul hodinove prestavce opet startovat, tak blbe chytalo.. nakonec chytlo.. jedna se o motor 1,9DCi 88 kW Renault Laguna II 2004 .. premyslim odcerpat z toho vsechno co pujde pres trubicku.. naprat tam naftu a pul litru VIFu .. co myslite?
Zkuste odčerpat co můžete..Nalijte naftu..a jak píšete doplňte VIFem..(prý až v 5 násobné dávce než běžně)...Je to starší motor, podle mne si s tím poradí..
P.S.: nejhorší je, že jste už najel těch 10km..ale to už nevrátíte..
Za sebe bych asi i vyměnil palivový filtr. A vylil i vše, co jde z hadiček do filtru, popř. z filtru dál.
jj, všechno co jde pryč i z hadiček, nový filtr. Naftu s VIF a modlit se... Pokud jsou už nahrabaný špony tak je problém...
ty špony se vytvoří tak rychle? pomuze tomu to, ze ten benzin verva 100 ma lepsi mazaci schopnosti?
být tebou, neřeším, jestli to pomůže ale dál nejedu, zavolám na pojišťovnu a zeptám se, jestli se mi to na to vztahuje a pokud ne, urychleně udělám to, co ti tu lidi radí
Pánové zapomínáte, že je to sice starý motor, ale je to CR ,takže těch 10km na téměř samotný benál se asi mohl dost podepsat na vstřikách ,čerpadlu atd.Pokud by to byl ještě předkomůrkáč ,tak se nic neděje ale tady,? vypoustit vše a vyčistit celou pal.soustavu a pak jak se říká "děj se vůle Boží". dát naftu ,případně ještě do ní přidat motorový olej a...
Jinak něco podobného se stalo manželce-natankovala do cca5l ropy 15l Etanolu a dojela domů (asi 600m) jak jsem to zjistil dal jsem do nádrže půl litru motorového oleje 5W30 a doplnil naftou s VIFem. Jde také o CR,tedy přímovstřik HDi90,První start byl dost špatný,chvíli to kuckalo a ale jak došlo co bylo v trubkách a railu tak vše OK.
Najel jste tak málo, že to nijak nepoznáte. Filtr není nutno měnit, někteří odpovídající nezaregistrovali, že jde o benzín a ten, jak známo, nedělá žádný bordel v palivové cestě ! V pohodě stačí 15 L nafty a olej. VIFem nic nezkazíte ale je to zbytečně další částka navíc. Standardně by se měl v ČR přidávat olej do nádrže - asi 2 dl na nádrž. Podstatně se zlepší mazivost paliva, což je pro vstřikovací soustavu velice důležité. Kdyby jste si přidřel vstřiky, velice snadno by jste to poznal. Příště dávejte pozor.
Taky dobrá poznámka, před týdnem jsem měnil pojistku a bohužel Česká pojišťovna toto neumožňuje
To fakt existuje taková pojistka pro lamy? Kolik to pojistné stojí? Chápu, že u starýho Rencka už ten motor víceméně stejně končí, ale přece u nových aut je to strašná darda za opravu - bývalý šéfík takhle zmařil motor u relativně nového Land Roveru a pokud se nepletu byla tam škoda někde přes 150tKč.
Hlavně prosím Maxi napište jak to dopadlo-zda-li autí po vyčistění-doplnění ropou jede či jestli se něco nepodělalo (osobně byť jsem napsal něco o vstřicích atd,ale myslím ,což znamená houby vědět,nic nepodělalo.)
Dopadlo to dobre! Nejdriv jsem od vsemoznych odborniku poslouchal jak to nejde snadno vycistit.. v autoservisech nebylo volno.. nejblizsi teoreticky mozny termin cca tyden.. takze jsem se rozhodl proste to risknout.. potrebuju jezdit.. na internetu jsem prohledl fotky tvaru nadrze.. vzal jsem dlouhou tenkou hadici.. kupodivu jsem ji lehce dostal az na dno nadrze.. zadna sitka nic takoveho.. trochu jsem nacucl a samospadem vyteklo cca 16 litru.. v podstate temer cisty benzin.. nalil jsem 25 l nafty, nastartoval a nechal auto bezet bez zateze.. motor byl trochu divny .. cca po 15 minutach jsem se rozhodl pomalu se rozjet.. dojel jsem na benzinku, pro VIF.. hned jsem tam vylil vsech 250 ml.. a jel jezdit kolecka kolem mesta.. po asi 60 km.. jsem se zastavil na shelce a dotankoval plnou nadrz nafty shel v power.. (prvnich 25l byla obyc nafta klasika) .. jeste jsem auto trochu protahl a ted absolutne bez problemu.. uz zas lita.. turbo vsechno funguje striky strikaj )) takze zaver je takovy, ze pokud jezdite na svou nejakou oblibenou nebo nejblizsi benzinku a pak prijede na jinou.. splete pistoli .. v mem pripade VERVA 100 .. (benzin) .. pritom vedle byla pistole s napisem BENZIN 95 a vedle VERVA nafta.. (a ja jsem zvyklej tankovat obcas premiovou naftu) tak snadno do auta naperete benzin.. (obracene asi nezastrcite pistoli ale to jsem nezkousel) takze dojedete kam dojedete.. prijdete na to.. vymenite paliva.. trochu potocite motorem.. nez se tam dostane nafta.. nastartujete a bude to vicemene bez nasledku.. akorat se kolem toho nanervujete .. jinak zbytecne moc reci ze auto uz nepojede, zadrenej motor a td..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.