Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dnes se mi v této
shorturl.at/hDO24
křižovatce stalo, že nějaký exot stojící jako bílé auto na obrázku na mne ve chvíli mého průjezdu ve směru šipky začal troubit. Určitě to bylo na mne, koukal jak sůva. Nejde mi do hlavy, co si chtěl vynutit. Tramvaj v dohledu veškerá žádná, samozřejmě jsem blikal (blinkr je funkční), z auta mi nic nepadalo, jel jsem normálně. Za mnou bohužel auta, takže jsem nemohl zastavit a vysvětlit si to. Byl to jen další blb, nebo mi něco uniká? Díky
Chybička se vloudila, zmizela příloha. Odkaz na mapy tam je, ale chápu, že ne patrný na první pohled Takže doplňuji.
@satam Díky za jedinou smyslupnou odpověď. Evidentně je správná první možnost
@milancukrar Nedomnívám, jsem si tím jistý. Čuměl na mne celou dobu upřeně a máchal jednou rukou. Nepsal jsem vyříkat, ale vysvětlit. Tzn. dozvědět se, v čem byl problém. Na poskakování kolem auta s rukama před obličejem opravdu nejsem, i když potkávám na silnicích dost těch, kteří by pár facek zasloužili
@masterjoe Jel jsem podél přerušované čáry metr od jeho čumáku, šipka je orientační. On tam stál, už když jsem byl 50m daleko. A já se rozhodně nerozčiloval, spíš jsem nechápal, o co mu jde. Teď jsem se ujistil, že mi neuniká např. nějaká prapodivná místní úprava. Naježděno mám asi víc, než si myslíte a z toho 90% po vnitřní Praze, takže provoz mi fakt nedělá problém. Kamion v protisměru (idiot, co riskuje) mne překvapí míň, než blb, který si troubením vynucuje neexistující přednost.
Prosím upřesni, hlavně odkud a kam jsi jel. Ve směru šipky mi není jasné, proč bys měl blikat, jel jsi přece rovně.
A ten nadpis už vůbec nepobírám. S kým ses prosím tě míjel?
Zatím pořád nechápu a snad jediné schůdné vysvětlení má Milan.
Už to snad chápu. Ty jsi jel naprosto v pořádku pokud jsi jel po hlavní a odbočoval na vedlejší (ze snímku není jasné a tu situaci v Praze konkrétně neznám). A pokud je tam ta přerušovaná vodící čára, pak i ten bílý zastavil správně a nebylo proč se na jedné ani druhé straně rozčilovat.
No, jste šťastný člověk, jestli řešíte s takovou důkladností situaci, kdy na (možná) Vás někdo zatroubí, i když jste pravděpodobně nic proti předpisůme neudělal,
Věřte tomu, že až toho najezdíte víc, zjistíte že tohle je naprostá banalita. horší je třeba kamion v protisměru a podobné kratochvíle .
Jinak rozhodně nedoporučuji takov to ,,vyříkávání si´´. To je fakt o zdraví - dnes jsou za volanty k vidění různí psychouši
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.