Nejste přihlášen/a.
Pokud je v tlumiči výfuku malá dírka a záplatuje se nýtováním kusem plechu, projde to stk? Záplata se utěsní žáruvzdorným tmelem po obvodu
No dobře no, tak já se přiznávám, že ta dírka má rozměr asi 5*4cm, tak to asi na ten samořez vrut nevidím...
To bude shnilý i jinde.. Bych se s tim nebabral a dal nový.. Z levných se mi celkem osvědčil Polmostrow... Bosal jsem měl na víc autech a po dvou třech zimách KO
Mám zkušenost, že kvalitní je jen z prvovýroby na novým autě, všechno ostatní je stejný šunt. Včetně Bosalu atd. = to Polsko vydrží stejný prd, ale aspoň stojí málo... Polmostrow mi chválilo víc lidí v okolí tak jsem taky zkusil a ujde to... Předtim jsem dával značkovější a stejně max. tři zimy..
Souhlas s asd1. Měl jsem Dacii Logan MCV, r.v. 2007 a mám ji pořád ještě v dosahu, má ji kamarád. Najeto 420 tisíc km a celý výfuk je původní, kromě oprav háčků na zavěšení, které uhnívají a je třeba na výfuk navařit nové.
Z dřívějších let mám docela dobré zkušenosti s těmi kritizovanými polskými výfuky. A řeknu obecně: Čím víc auto jezdí, tím víc výfuk vydrží, protože je většinou teplý, nedrží se v něm ani v jeho obalech voda a tudíž nekoroduje. Sebekvalitnější výfuk na autě, které jezdí málo, relativně velice brzy zkoroduje.
Částečně budu oponovat s kvalitou polských výfuků,kupoval jsem komplet izawit,je na autě asi 6 rokem a to jezdím i na čistý E85 .Jediná úprava tlumiče-vrtnul jsem do nejnižšího místa dírku 4mm vrtáčkem.cena oproti Bosalu a dalším za méně než polovinu ceny!Tedy předpokládám že izawit je polský výrobek .Byl o to z Aukra a s komplet montážními prvky (spony,závěsy...) a za nejnižší cenu i spoštovným v té době.
To záleží na aktuální náladě a posouzení technika. Nesmí to nikde foukat. Otázka je jestli to má smysl-výfuky mají v tlumičích jakousi minerální izolaci a když je výfuk prohnilý,tahle izolace začne ucpávat výfuk zevnitř. Tím pádem jak je to udušený neprojdeš emisemi.
Vždyť ten kus musí stát tak pár stovek ne?,co máš za auto?. I když koupíš nějakou lacinou repliku,přece nějaký rok to vydrží a nemusíš řešit jestli to projde nebo ne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.