Nejste přihlášen/a.
Jedná se o motor 1.9 TDI 66 kW z Škody Octavie I generace, najeto 291 tisíc. Z motoru jde modrý kouř pouze po startu. Pak už je normální. Ve vzduchovém filtru je olej (ne hodně, ale jsou tam stopy oleje). Četl jsem pár fór ohledně tohoto problému. Olej nesetřen stíracími kroužky jde přes odvětrávání klikové skříně do sání. Moje otázka zní, jak dlouho s tím mohu jezdit? Napadlo mě, aby se olej nedostal na filtr, odpojit odvětrávání skříně a nechal to vyvést do nějakého vyrobeného boxu. Opravdu nechci vrážet tisíce do opravy a výměny kroužků. Děkuji
Bývalý majitel měl veškeré faktury od vozu, vlastnil to od r. 2009 jezdila s tím žena. Jinak dovezeno z IT. Taky neveřím, že to má 291 no. No ten olej určitě nedělá dobrotu v tom spalovacím prostoru. Určitě to má neblahý vliv na vstřikovače i ventily. Že když tam bude olej, tak tam bude větší nános karbonu a tak
Především je třeba závadu správně diagnostikovat. To, co uvádíte (pístní kroužky) je sice možné a pravděpodobné, ale zjistíte to jen pomocí změření kompresních taků ve válcích. 291 tisíc na motor 1.9 TDI není mnoho a dovolím si říci, že závada bude v něčem jiném. teď je třeba zjistit, v čem. Nedivil bych se, kdyby to byly příznaky odcházejícího turba (průsak oleje do výfukového potrubí).
Turbo po repasu není jistota, že po roce se nemohou projevit netěsnosti. Také nevím, zda jsi za rok najel 10 nebo 150 tisíc km. Ale nechci strašit, uvedl jsem to jako možnost závady dle projevů, které jsi popsal.
Ano chci začít změřením kompresních tlaků. Turbo po repasu zhruba před rokem (z důvodu, že padal do nouzaku, zatuhla regulace lopatek).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.