Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Evidenční kontrola nebo stačí nová stk

Od: joujak odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,
Koupil jsem v pondělí auto a paní nechala udělat novou stk (na svoje jméno ještě)

Někde jsem četl, že není potřeba při přepisu evidenční kontrola, když je nová stk (mám protokol o technické prohlídce a emise).Jenže na internetu jsem četl, pokud to není dělané na moje jméno auto nepřepíšu a potřebuji evidenční kontrolu.

Jak to tedy je? Stačí mi technická prohlídka ikdyž není na moje jméno?

Děkuji za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Stačí TK, pokud není starší 30 dnů.

joujak
hodnocení

Děkuji za odpověď

jan83*

Dobrý den, je toto stále platné, nebo se za ty dva roky něco změnilo? STK udělal prodávající 16.11. a já půjdu vozidlo přepsat 23.11.

Bude mi tedy stačit protokol o STK, nebo musím ještě na evidenčku?

Takže ještě jednou: Stačí TK ne starší než 30 dnů.

Doplním kolegu Satama. Každá TECHNICKÁ prohlídka začíná EVIDENČNÍ kontrolou! Oboje platí do 30 dnů od provedení příslušné kontroly !

...a když projde změna, tak bude platit dva roky.

hodnocení

1x

Podle nového stačí. Evidenční kontrola již není na jméno. Doklad o provedení TP lze použít místo dokladu o evidenční kontrole, tak by to logicky mělo projít. Jak je to dlouho od provedení TK?

joujak
hodnocení

děkuji za odpověď

Tk byla provedena dneska (16.5.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma evidenční kontrola

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]