Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastartování motoru

Od: kaja* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Mám Daewwo Nexii rok 97 které jsem koupil v bazaru. Při nastartování studeného motoru se motor zastaví dálé slyším jak čerpadlo dočerpává benzín další start motoru již je v pořádku.ve stejný den již při nastartování se již motor nezastaví. Kde jsou možné závady? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olin*
hodnocení

0x
Jestli se to děje po dlouhém stání, může se dostávat do palivového systému vzduch netěsnostmi. Zkontrolovat spoje na palivových trubičkách, hadičkách, filtru, čerpadle (hadicového sponky).

asd1
hodnocení

0x

Čerpadlo bys měl slyšet i před prvním startem. Jinak obecně od nekvalitního benzínu přes čidlo teploty, tlak paliva, stav zapalování (svíce kabely cívka)... Zkontroloval bych jak vypadaj svíce, auto bych pořádně projel (zcela prohřátý motor a vyhnat pavouky z výfuku", předtím bych odpojil baterku (reset ŘJ a nové naučení adaptací, pozor rádio pak může chtít kód). Pokud máš diagnostiku, tak sleduj data - hodnoty čidel, adaptace směsi...

Mám pocit, že jsem se už setkal u tohoto vozu, že palivové čerpadlo se zapíná až při startování...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]