Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přívěsný vozík jak převést bez původ majitele

Od: vena* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, byl by někdo ochoten mi poradit?
Koupil jsem přívěsný vozík mám malý TP a kupní smlouvu pojistku zaplacenou do konce roku.
Majitel stále vozík neodhlasí nebere telefony a na výzvy nereaguje a já tím pádem nemohu uzavřít pojistku na další rok ani přepsat na sebe
Muže majitel na základě kupní smlouvy zrušit pojistku?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

3x

Tak to vám nezávidím.Tuto zkušenost mám zasebou taky když jsem od pana Kettnera koupil Ford Sierra,kupní smlouvu jsem mněl malej techničák taky jenom né velký techničák a to byl problém protože ten doveda to taky nepřepsal a taky nebyl k zastižení.

Pojistka a vše se dalo sjednat to problém není ,ale až dojde tevhnická kontrola tak máte smůlu .Já jsem stím šel až k soudu kam on se samozřejmně nedostavoval no prostě pakárna ,nebudu ji tady celou rozepisovat Prostě celé to trvalo 5let než jsem konečně dostal duplikát velého techničáku a na památku Rozsudek jménem republiky

Takže hodně štěstí a pevných nervů.

Přívěsný vozík jak převést bez původ majitele
vena*
hodnocení

všem vám moc děkuji

hodnocení

2x

Ano, může. Navštivte ho osobně, doporučeným dopisem ho vyzvěte k dodání techničáku, pohrozte zrušením kupní smlouvy...

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

Vy na sebe vozík ani nepřihlásíte, bez toho,aby dotyčný udělal odhlášku na Vás...myslím, že je to důvod ke zrušení kupní smlouvy

celp*
hodnocení

0x

Dobrý den.Myslím,že povinné ručení můžete uzavřít jako provozovatel.Původní pojistku rušit nemůžete není Vaše.Jinak,chlapa si odchyťte osobně.

nemá velký techničák?

vena*
hodnocení

velký Tp. má jen to nechce asi odhlásit a poslat nebo nevím co si pod tím mám představit*nevi*

Dnes jsem poslal doporučený dopis a uvidíme jak to dopadne

kdyby nereagoval tak se ozvěte, najdeme nějaké řešení.

vena*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]