Nejste přihlášen/a.
Tak to vám nezávidím.Tuto zkušenost mám zasebou taky když jsem od pana Kettnera koupil Ford Sierra,kupní smlouvu jsem mněl malej techničák taky jenom né velký techničák a to byl problém protože ten doveda to taky nepřepsal a taky nebyl k zastižení.
Pojistka a vše se dalo sjednat to problém není ,ale až dojde tevhnická kontrola tak máte smůlu .Já jsem stím šel až k soudu kam on se samozřejmně nedostavoval no prostě pakárna ,nebudu ji tady celou rozepisovat Prostě celé to trvalo 5let než jsem konečně dostal duplikát velého techničáku a na památku Rozsudek jménem republiky
Takže hodně štěstí a pevných nervů.
Dobrý den.Myslím,že povinné ručení můžete uzavřít jako provozovatel.Původní pojistku rušit nemůžete není Vaše.Jinak,chlapa si odchyťte osobně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.