Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád bych nějakým způsobem chtěl ošetřil lak karoserie. Vůbec se v tom nevyznám. Jsou různé přípravky, nanotechnologie vosky atd. Co mi doporučíte? JSem ochoten i více investovat aby to za něco stálo.
Přidám svou zkušenost s leštěním, konzervací laku auta. Zkoušel jsem postupně různé lešěnky a pak i vosky, Vícero výrobcú .Nakonec jsem skončil u výrobce Porzelack, pracuje se mi s nima asi nejlépe, Koukal jsem i na stránky detailing ale to už je pro moji potřebu až si myslím zbytečné, ale koukni pro inspiraci.Chtěl jsem něco jednoduchého na aplikaci na vůz abych se moc nenadel a dlouho to vydrželo a to mi teď konečně funguje.
Předešlé přípravky jako třeba turtles nebo sonax a jiné třeba koupené v lídlu nesmějte se taky to chvíli funguje ale ta makačka než to člověk nanese a pak rozleští to je záběr na ruce.
Tady s tím porzelackem naru celý díl, třeba střechu, nebo dveře , nechám lechce zavadnout a rozleším mikrovláknem za 3 hoďky je hotové celé auto samo že i s umýtím a naleštěním.
Je to moje zkušenost nikomu neberu že je spokojený s jiným výrobcem autokosmetiky, mně vyhovuje po zkoušení různých , právě tento, ale to neznamená že třeba za rok nenajdu něco jiného.
Především záleží na stáří a hodnote auta a také kvalitě laku. S tím souvisí další postup a také cena proto bych doporučil mrknout na stránky firmy která se tím živí a podle toho pro co se rozhodnete můžete buď půjčit leštičku a zkusit to sám vyleštit a nakonzervovat nebo to necháte odborníkům.
Tak určitě existuje něco co člověk může zvládne sám doma. Snad mi nechceš tvrdit, že každý svěřuje auto profesionálům. V okolí si spíše všímám, že lidi na to kašlou úplně. Jak jsem psal na začátku nechci nic extra, ale aspoň něco základního.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.