Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ošetření laku

Od: torrrent* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

rád bych nějakým způsobem chtěl ošetřil lak karoserie. Vůbec se v tom nevyznám. Jsou různé přípravky, nanotechnologie vosky atd. Co mi doporučíte? JSem ochoten i více investovat aby to za něco stálo.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ekr®
hodnocení

3x

Přidám svou zkušenost s leštěním, konzervací laku auta. Zkoušel jsem postupně různé lešěnky a pak i vosky, Vícero výrobcú .Nakonec jsem skončil u výrobce Porzelack, pracuje se mi s nima asi nejlépe, Koukal jsem i na stránky detailing ale to už je pro moji potřebu až si myslím zbytečné, ale koukni pro inspiraci.Chtěl jsem něco jednoduchého na aplikaci na vůz abych se moc nenadel a dlouho to vydrželo a to mi teď konečně funguje.

Předešlé přípravky jako třeba turtles nebo sonax a jiné třeba koupené v lídlu nesmějte se taky to chvíli funguje ale ta makačka než to člověk nanese a pak rozleští to je záběr na ruce.

Tady s tím porzelackem naru celý díl, třeba střechu, nebo dveře , nechám lechce zavadnout a rozleším mikrovláknem za 3 hoďky je hotové celé auto samo že i s umýtím a naleštěním.

Je to moje zkušenost nikomu neberu že je spokojený s jiným výrobcem autokosmetiky, mně vyhovuje po zkoušení různých , právě tento, ale to neznamená že třeba za rok nenajdu něco jiného.

torrrent*
hodnocení

Díky. Na něco takového jsem ptal

bbbb
hodnocení

0x

Především záleží na stáří a hodnote auta a také kvalitě laku. S tím souvisí další postup a také cena proto bych doporučil mrknout na stránky firmy která se tím živí a podle toho pro co se rozhodnete můžete buď půjčit leštičku a zkusit to sám vyleštit a nakonzervovat nebo to necháte odborníkům.

torrrent*
hodnocení

Jedná se o rok staré auto. Zas tak moc profi to nepotřebuji abych to musel dávat někam k profíkům. Myslím, že nějaké ošetření bych mohl zvládnout i sám doma.

re4zon

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @admin z důvodu porušení pravidel poradny. ]

olin*
hodnocení

0x
Dražší na bázi keramiky: sonax.cz/... detailingshop.cz/...

hodnocení

0x
Firmy co dělají aplikaci nano částic by tě vyvedly z omylu, že si to dokážeš udělat sám. Vlastní aplikaci ochranného povrchu předchází několikanásobně delší fáze předčištění v domácích podmínkách prakticky neproveditelná.
torrrent*
hodnocení

Tak určitě existuje něco co člověk může zvládne sám doma. Snad mi nechceš tvrdit, že každý svěřuje auto profesionálům. V okolí si spíše všímám, že lidi na to kašlou úplně. Jak jsem psal na začátku nechci nic extra, ale aspoň něco základního.

To se ale přímo rozchází s tvým tvrzením - jsem ochoten investovat víc aby to za to stálo. Chceš za každou cenu ušetřit tím, že si to budeš dělat sám. Přitom nějaký picatec či podobné nano technologie ti na autě vydrží třeba rok takže ušetříš právě na tom že nebudeš muset každý měsíc kolem auta lítat a obnovovat nějaké vosky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]