Nejste přihlášen/a.
1x
Ahoj, podařilo se ti najít nějakou rampu (nebo montážní jámu). Potřebuji také vyměnit olej a nájezdy nic moc - na vyšší nájezdy např. z OBI auto kvůli nižší světlé výšce ani nenajede. Pro rýpaly - není snižované, je nízko již z výroby.
Rady typu hever a lehnu pod auto na zemi uvedené výše jsem četl, jenže já nemám SUV a podobná monstra a pod motorem je kryt, který se musí demontovat. Takhle to šlo možná u Škody 100 a to už je pár let ![]()
Na konci obce, odbočka na Smržov, po levé straně. Mrkni na satelitní mapy, jde tam celkem dobře vidět.
Bohužel někomu z místních ta ramp vadí tak že před ni nalezli kupu písku. Vypadá to na nějakého zamindrákovaného človíčka který má potřebu si cosi dokazovat ![]()
Ahoj. byl jsem se tam podívat, už tam není písek, ale je tam závora + cedule Soukromý pozemek - Zákaz vstupu
0x
Nevím ale najet skrze rampu a výměnu olej cca 50km?To jistě,vždyť to vůbecc není problém ani bez nájezdů.I když je mám ,tak zrovna před obědem jsem bez nich měnil olej v P-106 a úplně bez problémů.Než jet takovou štreku,tak si raději lehnu na zem i když již nejsem žádný mladík a huběňour již vůbec ne!
- Jak měníte olej bez jámy?
- Práce pod autem
- Nájezdy na auto u pažnic
- Jak využít nájezdy
- Zvedák / hever / nájezdy - výroba
- Nájezd na auto z Globusu?
- K čemu se používají nájezdy?
- Jaké nájezdy na osobní auto?
- Auto - nízká spotřeba, málo poruchové
- Benzín x Nafta
- Koupě nového auta - max. do 300k Kč
- Výběr auta a motoru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.