Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

1. Auto... které je lepší?

Od: risa* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den... rád bych se zeptal, které auto je pro začátečníka lepší... 1. Alfa Romeo 147/156 nebo Mazda 3? Jde mi o jízdu a co nejmenší návštěvu opraven :D děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petan86*
hodnocení

2x

Dobrý večer na vaši otazku neexistuje jednoznačná odpověď. Neuvadíte motorizaci ani rok výroby, počet najetých km (předpokládám že jde o starší vůz)

Mě třeba je sympatičtější mazda, asi tak

vernon
10.05.18 21:46
hodnocení

2x
Felicii.
olin*
..z těch dvou na naučení ježdění (i rozbití a opravy) opravdu vychází nejlíp ta Felicie..Jinak Japonci by měli být spolehlivější.
mathew

No Felicie bude mít po případné nehodě nejlevější opravu, ale je otázka jestli tazatel ještě bude schopen něčeho jiného jak si lehnout pod kytičky*smich*

mathew
hodnocení

1x

Alfa bude v servisu asi častěji, ale až tam přijedeš Mazdou tak ti řeknou, že to máš odvézt na vrakáč, protože ta díra v podlaze už opravit nejde

hodnocení

1x
Bratranec je závislák na Alfy. Už má třetí a jinou značku by nechtěl. Ale přiznává že ty předchozí když s nima končil měly podlahy tak sežraný že se bál víc šlápnout na brzdu aby neprostrčil pedál až na silnici. Takže ať koupíš co koupíš , Vem si sebou někoho kdo to proleze a nechá si to hodit na rampu.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Co nejmenší návštěvu opraven u starších vyjmenovaných vozů? A na kole jezdit nechceš? Bylo by to rozumější. Ale tak pokud dobře chytneš tak Mazda bude fajn, než shnije. Alfa bude katastrofa celkově.

hodnocení

0x

alfy jsou desingově nejkrásnější auta se spolehlivojstí jsou na štíru

hodnocení

0x

Mazdaspeed3 (MPS)*palec*

krtek66
hodnocení

0x

Alfy jsou kasičky na peníze...pokud je to tvoje první auto tak nevymýšlej kraviny, tam si kup fabii nebo golfa a máš to. Na to abys to rozmlátil to máš až tak drahý auta

hodnocení

0x

Každé starší auto je na servis... Nikdo snad ani neprodá auto v kondici aby bylo úplně v pohodě... Já osobně mám zkušenost, že Alfy má super povezení, ale jinak je poruchovější, od rozpadajícího se čalounění dveří, rozpadávající se konektory na vstřikovačích, trhající se stahovačky dvěří..., ale nikdy jsem neviděl Alfu nějak zkorodovanou, spíše závady v elektrice... U Mazdy je zase větší problém s korozí... U obou cena dílů je v trochu vyšší kategorii..

Feldu bych nebral, ta je již také za Zenitem... Golf starej je taky vyskákanej... A ještě záleží v jaké cenové relaci by to mělo být...? On "dobrej" kus od jakéhokoliv výrobce s trochou štěstí není špatný..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]