Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké auto

Od: xyxyxy odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

budu muset koupit nový vůz, maximálně trochu jetý. Chci malý vůz na dojíždění do práce a pohyb po městě. Na dálky mám větší auto. Zatím mám ve výběru Fabii 1.0 Mpi (55kw) a Renault Clio (1,2 55Kw). Smířil bych se např i se staší fábií cca 4-5 let (1,2 tsi 63 kw, nebo 1,4 mpi), ovšem tam už je riziko velkých oprav nebo problémů atd, zvlášť u turba. na jaké jiné značky se ještě mrknout a zařadit do výběru? Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olin*
hodnocení

1x
Na jak dlouho by to auto bylo, na rok, dva, tři. Auta s menším obsahem válců do města dobrý na pár kilometrů denně, doporučil bych benzín. Ta Fabie 1.0 MPI a nehonit ji (motor-spíš klika dostává zabrat velkými tlaky) a dnešní auta nacpaný elektronikou a nekvalitním materiálem v motoru.. Při koupi poslechnout motor při startování, jak to hodně bouchá v motoru, než se ohřeje. Renaulty někdo chválí, já bych osobně nebral žádný. Spíš nějaký Ford s menším obsahem. Dnes vybrat auto je loterie-ať vybereš ze starších 4 či 5 let, žádná výhra. Občas se najde lepší kousek, o který se majitel staral, ale vzácnost a za dráž.

xyxyxy
hodnocení

0x
Tak auto chci na co nejdyl. Proto radsi koukam po novem kde budu mit nejakou zaruku. Urcite chci benzin a idealne bez turba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]