Z STK mě s tou kontrolkou vykopli, ať si tam dám nějakou elektroniku, co po pár vteřinách kontrolku airbagu zhasne. Soused mi vymazal přes diagnostiku (VAG) chyby z řídící jednotky a bylo hotovo. Sundaval sem volant s airbagem při montáži části alarmu.
krtek66
taky to tak mám..protože jsem měnil sedačky..původně měly airbagy a nyní nemají...kontrolka zhasne pár sec po nastartování
airbag
Mě se to právě rozsvítilo před půl rokem a kd té doby to svítí furt.
olin*
Ta chyba airbagu je u sedadla řidiče? Zkus na minutu vytáhnout pojistku, která jistí řídící jednotku (najdeš v manuálu k vozidlu) nebo odpojit jeden kablík od baterie/akumulátoru. Plus nebo mínus, je to jedno. Měly by se údaje z paměti řídící jednotky vymazat a ř. jednotka nastavit na tovární nastavení. Asi budeš potom nastavovat na rádiu kód. Teoreticky by se kontrolka airbagu měla chovat tak jak má. Když to nepomůže, musí to někdo vymáznout přes diagnostiku. Chyba bude podle mě někde ve spoji na předním sloupku nebo pod koberečkem u vstupu na sedačku. Možná že se uklízelo pod sedačkou a rozpojilo se to v konektoru. Chce to se pod sedačku podívat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.