Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápis vozidla na DI

Od: garnett odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, mám takový dotaz, možná to bude znít hloupě, ale je to mé první auto. Koupil jsem auto na úvěr dostal jsem všechny smlouvy, fakturu, velký a malý TP, dále doklad o evidenční kontrole a nějakou plnou moc a do sms mi přišlo číslo na dopravní inspektorát. Pochopil jsem správně, že musím zajít přihlásit auto na magistrát na sebe? Nebo je vozidlo napsané do splácení na úvěrovou společnost?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přečtěte si řádně smlouvu s úvěrovou společností. Současná praxe je taková, že auto bude napsáno na vás, ale úvěrová společnost po přihlášení převezme do úschovy vaše ORZ (velký TP), které jí pošlete poštou. Po splacení úvěru vám jej vrátí. Ve smlouvě bude v tom smyslu určitě vše popsáno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]