Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám auto Opel omega 2.2 16V a zničeho nic přestal fungovat spínač blinkru. Rozhodl jsem se ho rozebrat a zkouknout, kde je chyba. Jenže jsem při otevíráni zabral a všechno se mi to rozletělo. Všechny součastky jsem našel, jenže zaboha netuším jak to bylo a ani po hodině koumáni jsem na to nepřišel. Tak jestli by jste někdo nevěděli o nějakem návodu či aspoň foto jak to vypada uvnitř složené. Děkuji předem za odpověď.
Naprostej souhlas - nejlepší je vyhrabat na vrakáči jinou. Ale jde o to, aby to tou páčkou bylo... Už před cca 15ti lety jsem měl v ruce blinkrový "přerušovač" , který "nechodil" - bylo to z Audiny. A byl v tom integráč, který řídil to blikání, ale zároveň kontroloval i proud žárovkama, a při zaoxidování objímkky u jedné žárovky přestal blikat a hodil na palubku chybovou hlášku... -- lidi, kupujte nová auta! Stačilo pak vyškrábat a vyčistit tu objímku žárovky v blikači (která ale svítila - možná míň), a bylo po problému. Jinak ten pocit při rozstříknutí se součástek z něčeho dobře znám, nejhorší snad byla ruční brzda autobusu, která furt síkala-ucházel vzduch, tak jsem jí chtěl rozebrat a opravit-páčku a ono se mi to, po radě kámoše-vem za to pořádně!-rozletělo po celém voze, nikdo netušil jak to funguje, bus atyp (můj - navíc) bez možnosti nd , dva dny jme to hledali po voze, já to pak tejden skládal - a funguje to dodnes, ale nikdo neví, jestli to mělo takhle bejt složený... Takže pro všechny, co něco chtějí "rozlousknout" - dneska si najděte na Netu jak to vypadá uvnitř, nebo jestli to nejde někde za pajdu koupit, a pak do toho jděte s nožíkem či šroubovákem... , ale mějte furt na paměti , že to není vyrobené na základě lidské logiky, ale pouze co nejlevnější kapitalistické doktríny. Alfi.
Jen tak pro zajímavost... Jsou páčky do aut kdy se cena pohybuje i okolo 7.000 Kč ... S tím jsem se už setkal... Také pro zajímavost, neoriginální páčka z Auto Kelly do Feliciie vydržela (proud světel teče přímo přes kontakty), jedna týden, druhá byla už vadná z výroby..., tak další až originál slouží do teďka několik let... Záleží asi na výrobci a na štěstí..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.