Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Profesní průkaz řidiče C+E

Od: driver* odpovědí: 4 změna:

Za jakou dobu se dá udělat rozšířený profesák (280 hodin) na C+E?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olin*
hodnocení

0x
V roce 2009 jsem měl za tři měsíce komplet C+E a zbytečnou kartičku profesáka, kterou už nedostaneš, ale na řidičáku v kolonce 12 budeš mít číslo 95
olin*
Omluva-psal se rok 2007

driver*
hodnocení

a dělal si rozšířenej (280h) nebo základní (140hodin)?

olin*
Já to stihl těsně před novelizací zákona v roce 2007. Od 2008 se prodloužila délka přípravy na řidiče z povolání právě na těch 180 hodin, už si přesně nevzpomínám. Takže já jsem odjezdil asi 12 či 16 hodin jízd a asi 8 s přívěsem. To bylo celé z praxe + teorie a testy na nečisto v učebně. Vyšlo to komplet se závěrečnými testy na dopraváků, s psychotesty, EEG, zdravotní prohlídkou a poplatky na "dopraváku" za 3x fotky, 2xřidičák, 1x profesák a 1x karta do tachografu na cca 16ooo Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]