Mam golfa 4 1.6 74kw a pri jizdne mi to chcipne a nemuzu nastartovat az po chvily kdy stoji mi nabehne a jede. Na palubnim pocitaci neukazuje zadnou chybu. Uz sem vymenila fyltry a i teplotni cidlo a stale to dela ... nevi nekdo prosim cim to muze byt?
S95%jistotou to bude zapalovací rampa, měl jsem ty samé příčiny zhasínání motoru při jízdě, měl jsem auto ve třech servisech,povymenovali vše možné až v tom čtvrtém odborník autoelektrikař na to přišel.Od té doby auto šlape.
vernon
Ta není zapalovací rampa... Jen cívka a kabely. Tipuji snímač otáček.
Měnil se i palivový filtr? (ale to by jste se asi ani nerozjela), možná palivové čerpadlo? To chce automechanika, takhle je to věštění a navíc bez křišťálové koule.
luciik07seznam
Palivovy filtr budu menit dnes...uz sem byla u dvou znamich automechaniku a zatim se pricina hleda zatim to nevypada nadejne proto zkousim tuhle cestu
Paliva v nádrži dostatek? Dále:hned jak to "chcípne" zkus otevřít víčko nádrže, jestli bude podtlak, tak je někde ucpaný přívod vzduchu do nádrže + systém hadiček okolo toho. Uvádíš výměna filtru-počítám PALIVOVÉHO, že je tedy vyměněn. Není někde při stání na místě vidět nebo silně cítit unikající benzín?
luciik07seznam
Ano mam pulku nadrze ani mi nikde neutika ...deje se mi to jen pri jizde... zkusim to vicko dekuji
Mrknout na hlavní relé a typoval bych to na podávací čerpadlo v nádrži, závada je nesystémová proto pravděpodobně není (,) v registru chyb, tedy pokud byl pokus o načtení. Ještě je i pravděpodobné zapalovací cívka...
Bude to chtít diagnostiku a načíst typuju to na čidlo klikového hřídele
luciik07seznam
Diagnostika neukazuje zadnou chybu prave
asd1
Diagnostikou načíst live data v okamžiku zdechnutí
Prakticky jsou dvě možnosti - výpadek paliva (pal.č repadlo, podtlak v nádrži, regulace tlaku paliva atd.) nebo výpadek zapalování - nějaké čidlo nemusí dávat signál...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.