Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
Nedavno mi na me oktavii odesla vaha vzduchu. Po vymene je vsechno ok, auto mnohem sviznejsi, neni temer zadny problem..avsak..pri dalnici rychlost 130-140km/h pri plne nalozenem aute mi vypadne turbo (pokud jedu v aute sam, problem nenastane). Po nastartovani turbo zase tahne nejakou dobu jak ma a pote opet vypadne. Diagnostika neukazala vubec nic, v servise kontrolovali taky hadice, projizdeli to..zkouseli udajen tlaky na turbu a vsechno ok..akorat turbo od 3000otacek + lehce piska .. (neni to takovy ten prijemny zvuk u turba, ktery chtete poslouchat :D ). Pred vymenou vzduchu tento problem nebyl, auto sice nebylo tak svizne jako je tedka, ale tento problem nebyl. Moc dekuji za jakoukoliv radu nebo zkusenost.
Vozidlo je Octavia I 1.9TDi 66kw + chip na 81kW -. na voze uz je dva roky a nebyl zadny problem -> nebylo to delane nikde u lojzy v garazi za rum a cigarety, ale u pana, ktery vi co dela.
Auto ma najeto 293tisc km (rozvody delane ve 220) z toho za posledni dva roky jsem najel 60tisic bez zadnych problemu. Chip je po celou dobu a nikdy nebyl problem..akorat si myslim, ze ted to bude struje toho problemu.. :/
Jeste jednou moc diky za rady!
Hezky den.
Honza.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.