Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu koupit auto?

Od: tom* odpovědí: 4 změna:

Zdravím chtěl bych se zeptat autoškolu jsem nedávno dokončil ale řidičák budu mít hotový do 14 dnů a mohu si koupit auto i když nemám řidičák a zaregistrovat vozidlo? Dále na co si dát pozor při koupě od soukromého prodejce a co bych měl vše dostat? Ptám se protože o tomhle vůbec nic nevím a už mám vyhlédnuté auto a fakt bych ho chtěl koupit . Budu rád za každou radu . děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Koupit ho samozřejmě můžeš.
Kdo ti ho doveze domů?

hodnocení

0x
Na koupi vozu nepotřebuješ žádné povolení takže pokud máš peníze múžeš si koupit jaký auto chceš
Problém nastane pokud bys zakoupený auto chtěl řídit na to už potřebuješ mít řidičský prúkaz bez něj se na auto múžeš chodit akorát koukat ☺

mathew
hodnocení

0x

To to nevydržíš 14 dnů? Na co si dát pozor ti řekne ten, kdo pojede s tebou, pokud nechcete jet vlakem tak potřebuješ další 2 lidi a nebo něco na čem to odvezeš. No a další problém bude, že si to auto nemůžeš vyzkoušet tak aby jsi se za 14 dnů až se s tím půjdeš poprvé projet nedivil, že to jede úplně jinak než byl popis od toho co to řídil;)

tom*
hodnocení

Tak tohle mám vyřešené pojede semnou tatka takže by to neměl být problém

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]